Szekeres Viktor

Kiderült, melyik magyar csatorna kapta a foci Bajnokok Ligája-közvetítéseket 2018-ra

A közszolgálati csatornán követhetjük jövőre a legjobb BL-meccseket.

2018 és 2021 között is a közszolgálati csatorna választhat elsőként valamennyi játéknapon a klubfutball legjelentősebb sorozatában, a Bajnokok Ligájában. Az Európai Labdarúgó Szövetséggel (UEFA) kötött megállapodás értelmében valamennyi forduló, valamennyi játéknapján az M4 választhat elsőként mérkőzést, ami nyilván a legérdekesebb meccseket jelenti, míg a többi csatornának a resztli juthat.

Emellett a szerződés a magyar bajnok összes BL-mérkőzésére is vonatkozik (már persze, ha bejut magyar csapat a BL-be), illetve az M4-nek kizárólagos joga van az összes döntő, elődöntő, valamint az UEFA-szuperkupa (a BL– és az EL-győztes közötti) találkozó élő közvetítésére is. A következő szezontól egyébként felvételről további mérkőzéseket is tetszés szerint tűzheti műsorára az M4 Sport, s persze a napi összefoglalók és a hétvégi BL-magazin is megmarad, valamint csütörtökre terveznek egy elemző műsort.

A jogok nemcsak a földi sugárzású, ingyenesen fogható M4 Sportra, hanem az m4sport.hu-ra is vonatkoznak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vanek úr #1
    Mellette lesz más sportadó is, ami közvetít, vagy egyedüli lesz az M4? Mert a hírben pont ez nincs benne, csak az, hogy az M4 közvetíteni fog és elsődleges jogai lesznek (ami nem nagy hír).