Szekeres Viktor

Végre rengeteg női focit nézhetünk

A Eurosport nyáron a női focira szavaz.

Az UEFA 2017-es női labdarúgó Európa-bajnokság minden egyes pillanatát élőben láthatják a focirajongók Európa-szerte az Eurosporton és az Eurosport Playeren keresztül. A házigazda Hollandia, a nyolcszoros győztes Németország és az olimpiai ezüstérmes Svédország csapatai mellett Spanyolország, Olaszország, Franciaország, Norvégia és Anglia is részt vesz az idei tornán. A döntőre pedig augusztus 6-án, vasárnap kerül sor a német határhoz közel fekvő Enschede városában.

Az Eb a hazai nézők számára is elérhető lesz, hiszen mind a 31 meccset élőben láthatják majd az Eurosporton, ráadásul a csatorna tájékoztatása szerint "a korábbinál sokkal részletesebb és látványosabb formában, hiszen a csatorna idén először közvetíti ekkora technikai felszereltséggel, összesen 14 kamerával a női Európa-bajnokságot." Itthon Szathmári Attila fogja közvetíteni a meccseket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #2
  Technikailag borzasztó még egy női VB is, de azért sok izgalmas meccset játszanak ezen a szinten. Pl. egy magayr bajnokinál sokkal élvezetesebb lesz egy EB is. És nincs köpködés sem...
 • KoLaMan #1
  A cikkben említett "focirajongók" halmaza biztosan nem egyezik meg a " női labdarúgó Európa-bajnokság minden egyes pillanatát" látni akarók halmazával - sőt.
  Én, és sok ismerősöm szeretjük a focit, nagyon is, éppen ennek okán nem nézünk magyar, női, meg hasonló szintű meccseket (na, jó egyik haver honvéd-fan, ő kivétel).
  Félreértés ne legyen, eszemben sincs lesajnálni a női focit, játszanak csak, láthatőan élvezik, és valóban vannak ügyesek köztük - azzal sincs semmi bajom, ha boxolnak, súlyt emelnek, sőt, UFC harcosok is lehetnek - de ugye senki nem gondolja komolyan, hogy az adott sportág rajongóját a női változat kielégíti...
  Mégegyszer, legnagyobb tiszteletem a hölgyeké (pl, kézilabdában csak távolről hallottam valami Veszprémről, ellenben a nőknél egy Győr, vagy FTC meccset nézek, ha tehetem).