Szekeres Viktor

Az RTL Klub megsemmisítette a TV2-t

A múlt hét vita nélkül az RTL Klubé lett.

A múlt heti nézettségi toplistán a kereskedelmi csatornák közül csak az RTL Klub műsorai szerepeltek a legsikeresebb húsz adás között, mindössze az M4 némelyik sportközvetítése volt képes azokkal felvenni a versenyt. Szombaton elrajtolt az X-Faktor 2017-es évada, mely első adása az év legnézettebb műsorszáma lett a teljes lakosság körében, míg a 18-49-es korcsoportban - a Mi kis falunk egy-egy epizódját követve - az év 3. legnézettebb műsorszáma.

A TV2 számára reményt az adhat, hogy míg a Survivor az első napokban lazán leverte az ellen indított Séfek séfét, a gasztro reality a hét végére erősen feljött a szigetes valóságshow-ra, és ha folytatódik a nézettségek trendszerű növekedése és csökkenése, akkor ezen a héten akár meg is előzheti. De addig is csak annyit tudunk mondani, hogy a 18-49 éves korcsoport körében a TV2 mindössze csak a 23. helyet tudta megszerezni a top50-es listán az Áll az alku hétfői adásával, amely 12,1%-os közönségarányt (SHR) ért el ebben a korcsoportban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AnuluWork #9
    Az sg rtles, csak megjegyzem. :)
  • AnuluWork #8
    Már nem sokáig
  • kalapos01 #7
    A vicces egyébként, hogy még a TV2 oldalán is lehet olvasni, hogy milyen nagy az RTL előnye. Csak persze nem a propagandaosztályt kell nézni, hanem a sales-esek elemzéseit és grafikonjait.Például ezeket.

    De nyilván akinek az számít, hogy a Paula és Paulina délután sikeresebb, mint az Elif - A szeretet útján..., annak úgy is kell:)
  • kalapos01 #6
    Mondjuk annyiban jár a kalaplengetés a TV2-nek, illetve a kormánynak, hogy nagyszerűen ismerte fel, hogy az emberek egy része (a kérdés az, hogy kisebb vagy nagyobb része) milyen könnyen becsapható. Ha ez így van, akkor az a hülye, aki nem játszik rá.
  • kalapos01 #5
    Ez most irónia akart lenni? Mondd, hogy csak az! Hirtelen nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Az a valóság, amit az Origó ír a TV2-ről, az egyik kormánypropaganda médium a másikról? És az nem valóság, hogy konkrét adatok vannak arról, hogy az RTL és TV2 műsorainak mennyi a nézettsége?

    Viccen kívül, nézz meg bármilyen nézettségi táblázatot, és döntsd el magad, hogy mi a valóság. Nagyon szánalmas lenne, ha hagyod, hogy más mondja meg.

    (Vagy ha más nem, olvasd el a szöveget, amit linkeltél, és hogy miképp fogalmaznak, és mit nem említenek még véletlenül sem. Vagy érdekes azt is megnézni, hogy ki írta a cikket.)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2017.09.08. 13:30:42
  • bkroy #3
    "megsemmisítette a TV2-t", akkor miért működik még az a sz@r csatorna?
  • AnuluWork #2
    "megsemmisítette"

    Aha.
  • dzsagon #1
    die hamster!