Szekeres Viktor

Alakul a Mamma Mia 2

Új és visszatérő színész is lesz a Mamma Mia folytatásában.

Az év egyik meglepő híre volt, amikor pár hete bejelentették, hogy elkészül a Mamma Mia folytatása Mamma Mia: Here We Go Again! címmel. A népszerű színpadi musical filmes adaptációja természetesen hatalmas siker volt 2008-ban, itthon például minden idők egyik legsikeresebb filmje lett több, mint 700 ezer nézővel, de sehol sem kellett panaszkodnia, hiszen Amerikában 144 millió dollárig jutott, Amerikán kívül pedig 466 millióig.

A 2018. július 20-án bemutatásra kerülő filmre már biztos, hogy vissza fog térni Christine Baranski, és újonnan pedig Lily James csatlakozik a stábhoz, aki a fiatal Donnát alakíthatja majd. A történet a múlt és a jelen között fog ugrálni, megmutatva azt, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp alakítják a jelent. A folytatás forgatókönyvírója Ol Parker volt, és természetesen a koncepció nem fog változni, továbbra is az ABBA együttes dalai fogják a musical zenei anyagát jelenteni - főleg azok, amiket nem használtak fel az első filmben, de lesznek ismét előadásra kerülő nóták is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kaslerka #2
    Így van. A legjobbakat mind felhasználták. Vagy ismétlés következik, vagy jönnek a kevésbé jók... Nem tervezték ezt akkor több részesre...
    Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.07.13. 19:03:28
  • KoLaMan #1
    " ...ABBA együttes dalai fogják a musical zenei anyagát jelenteni - főleg azok, amiket nem használtak fel az első filmben"
    Miután a legjavát felhasználták (méghozzá baromi jól, mind remekül passzolt a sztorihoz), félő, hogy ez majd némileg visszafogja a filmet.