Szekeres Viktor

Állat lesz az élőszereplős Death Note-film - megérkezett az előzetes

Végre láthatunk komolyabb részleteket is az új Death Note-ból.

Augusztus 25-én mutatja be a Netflix a Death Note alapján készített élőszereplős filmet, melynek főszereplői Nat Wolff, Margaret Qualley, Keith Stanfield, Paul Nakauchi, Shea Whigham és Willem Dafoe lesznek, igaz utóbbit nem fogjuk látni, hiszen csak Ryuk hangjaként lesz jelen. A főszereplő Nat Wolffot a tavaly nálunk is bemutatott A kezdőben láthattuk legutóbb, de szerepelt a Papírvárosokban és a Csillagainkban a hiba című regényadaptációkban is.


A Death Note-mozifilmet az az Adam Wingard rendezte, aki 2007-ben készítette el első játékfilmjét, azonban az, mint a további kettő, nem nagyon lett ismert. 2011-ben viszont a You're Next című horrorja már hírnevet és majdnem 20 millió dolláros bevételt hozott számára Amerikában, aminek köszönhetően a VHS-sorozat első és második epizódjába is rendezhetett egy szösszenetet. Ezeket követte a The Guest, ami magasan a legjobb munkája lett, a sors és a marketing furcsa fintora azonban, hogy Amerikában még 400 ezres bevételt sem ért el, csak nemzetközileg volt említésre méltó a szereplése, mely meghaladta a 2 millió dollárt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #2
    Azért a death note ebben az évtizedben is megkapta a magáét japántól: volt élőszereplős sorozat talán 2013ban, aztán tavaly volt egy film amit először forgotten continuation (tiltott folytatás) címen jelentettek be, a végleges címe light up the world lett, meg előre a new generation sorozat

    De szinte mindenki a 2006os filmet ismeri, internet ide vagy oda azért kell a magyar szinkron az itteni ismertséghez.

    (ezzel a death noteal meg úgy leszek mint a godzillával a 2014es amerikai filmet nem láttam, de a tavalyi shin gojirát már igen : )