Szekeres Viktor

Új hírek az animációs Pókember-mozifilmről

Újabb szinkronhangok csatlakoztak a 2018-as Pókember mozifilmhez.

A The Tracking Board arról számolt be, hogy Mahershala Ali és Brian Tyree Henry is része lesz a Sony által jövőre bemutatni tervezett animációs Pókember-mozifilm szereplőgárdájának. Utóbbi a főhős, Miles Morales apját fogja alakítani, előbbi pedig a nagybátyját, aki a képregényekben gonosztevő volt. Mellettük hallhatjuk majd a filmben főhősként Shameik Moore-t, valamint Liev Schreibert, aki a főgonosz lesz, az azonban még nem derült ki, hogy pontosan kit alakít majd.

Miles Morales Brian Michael Bendis és Sara Pichelli alkotása, a Marvel 2001 és 2015 között létező Ultimate-univerzumának Pókembere, aki először a 2011-es Ultimate Fallout negyedik részében szerepelt először Peter Parker halála után. Az ő Pókembere is hasonló képességekkel rendelkezik, mint az eredeti, de képes rövid időre láthatatlanná válni, valamint paralizálni ellenfeleit is. Az Ultimate-univerzum bezárása óta a normál világban él, és van saját képregény-sorozata.

A 2018-ban, egész pontosan december 21-án bemutatni tervezett filmet Phil Lord és Chris Miller írta, míg a rendezők Bob Persichetti és Peter Ramsey.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    A jogok a Sony-nál vannak, csak rájöttek 5 film után, hogy ők egyedül nem tudnak jó Pókember filmet csinálni. Így ugrott be Póki a Polgárháborúba, és ezért lesz Sony/Marvel koprodukció az új film is.
    Egyébként ezt az Ultimate dolgot nem nagyon kéne erőltetni szerintem, ebben hasaltak el a Fantasztikus Négyes filmek is.
  • Breakeat #2
    A jogok sony-nál vannak csak a marvel besegít Tom Holandos pókember filmbe, azért szerepel benne vasember is.
  • Yagami #1
    A pókember-jogok nem a Marvel-nél vannak akkor most? Vagy közösen osztoznak rajta, vagy mi van? :D Valaki felvilágosíthatna...