Szekeres Viktor

Előzetest kapott A holnap határa rendezőjének Tom Cruise-szal forgatott új filmje

Ősszel Tom Cruise új filmje lehet, hogy nem fog nagyot szakítani a mozikban.

Szeptember 29-én kiderül, hogy mennyire képes eladni Tom Cruise neve egy olyan filmet, amit egyelőre minimális hájp övez. A szupersztár főszereplésével forgatott American Made (korábban: Mena) eredetileg januárban került volna moziba, de végül ősz elejére halasztották a premierjét, fura módon arra az időpontra, ahova korábban már bejelentették Denzel Washington első folytatásfilmjét, A Védelmező 2-t (The Equalizer 2) - utóbbi film végül két héttel korábbi időpontot kapott.


A Doug Liman által rendezett American Made története a valóságon alapul és egy bizonyos Barry Sealről szó, egy kisstílű bűnözőről, akit teljesen váratlanul beszervez a CIA, hogy az amerikai történelem egyik legnagyobb titkos műveletét irányítsa. Cruise mellett a film további szereplői: Domhnall Gleeson, Sarah Wright, Jesse Plemons, Caleb Landry Jones, Jayma Mays, Benito Martinez, E. Roger Mitchell, Lola Kirke és Alejandro Edda.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #1
    Hmmm... Tom Cruise csinál egy Betépve szerű filmet? Kúl! Az is elég jó volt, meg az is valós sztori alapján készült. Más kérdés, hogy Johnny Depp képességeit az azért szerintem némileg meghaladta. Cruise szerencsére vagányabb karaktereket is el tud játszani. Depp-nél a beszédhibás cuki kis kalóz kimeríti a lehetőségeket.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.06.06. 21:46:59