Szekeres Viktor

Az NBA-döntőre kosárlabdás előzetest kapott a Pókember-film Stan Lee-vel

Kosármeccsen reklámozzák az új Pókembert.

Direkt az NBA-nagydöntő reklámszüneteire készült új előzetes a Pókember: Hazatéréshez (Spider-Man: Homecoming), melyben Happy szalajtja el Peter Parkert, hogy vásároljon Tim Duncan részére. Persze a bevásárlás nem megy olyan simán, mint ahogy számítana rá a tinédzser, de szerencsére Stan Lee is tiszteletét teszi az alant látható promóban.


Arra még sokan emlékezhetnek, hogy a 2000-es években a Sony hatalmas sikereket ért el a Tobey Maguire főszereplésével készült Pókember-filmekkel. A Sam Raimi által rendezett darabok ugyan kaptak bőven kritikát, de, ha csökkenő lelkesedéssel is, a nézők nézték a filmeket. Ezután jött az Andrew Garfield neve által fémjelezett időszak, és Marc Webb rendező két A csodálatos Pókembere. A vélemények ismét megoszlottak, de ezek a filmek anyagi tekintetben már erősen a bukás felé tendáltak (értsd: istenesen elhasaltak), aki nem hiszen a puszta számoknak, azt az győzte meg, hogy a Sony "vissza is adta" a Disney-nek a Pókember-jogokat, nem akart több pénzt bukni a karakterrel.

A rebooton ezután kezdtek el dolgozni, s a tervezett többi, Sonys projekt, mely Pókember világában játszódott, azonnali hatállyal felfüggesztésre került. Ezekből még persze lehet valami, főleg, ha a Marvel univerzumban játszódnak majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!