A Vasember 3 mindent visz

A múlt hét legnézettebb tévéműsora a Vasember 3 volt.

Ismét az RTL Klubé volt a legutóbbi hét, legalábbis ha a tévécsatornák nézettségét nézzük itthon. A Házasság első látásra uralta az élmezőnyt a kereskedelmi célcsoport körében (a 4., 7., 8., 9. és a 17. helyet szerezte meg), a 18-49 éveseknél pedig a Vasember 3 tarolt, megszerezve az első helyet a top50 legnézettebb műsor listáján.

Szintén a toplista élmezőnyében szerepelt az Éjjel-Nappal Budapest. A kereskedelmi célcsoport körében átlagosan 16,8 százalékos közönségarányt ért el a 19. héten a sorozat, megszerezve az előkelő 5., 10. 11., 12. és 16. helyeket is. Nem meglepő módon a másik szappanopera, a Barátok közt valamennyi múlt heti epizódja is bekerült a 20 legnézettebb műsor közé a 18-49-es korosztály körében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Paddy #4
  "Szintén a toplista élmezőnyében szerepelt az Éjjel-Nappal Budapest. A kereskedelmi célcsoport körében átlagosan 16,8 százalékos közönségarányt ért el"---->Íme ennyi agyhalottunk van.
 • Ender Wiggin #3
  A teljes nézettséget figyelembe véve a Vasember csak a tizedik lett 552 ezer nézővel. Az első három: A Nagy Duett 1,02 millió néző, RTL Híradó 808 ezer, a Eurovízió döntője 798 ezerrel.
 • Atyuska #2
  Kíváncsi lettem volna egy teljes nézettségi indexre is :-)
 • Man2 #1
  Iszonyat,hogy még a barátok köztet ennyien nézik.