Szekeres Viktor

Új infók A holnap határa 2-ről - még a film meglepő címe is kiderült

Megvan a címe A holnap határa 2-nek.

Doug Liman, A holnap határa, azaz az Edge of Tomorrow rendezője elmondta, hogy a film folytatásának címe Edge of Tomorrow: Live Die Repeat and Repeat lesz. Mint ismeretes, tavaly Joe Shrapnel és Anna Waterhouse személyében szerződtették a forgatókönyvírókat a projekthez - őket eddig a Frankie és Alice íróiként ismerhettük, s tavaly mutatták be új mozifilmjüket, a Jesse Owensről szóló, kifejezetten jól sikerült Race-t.

A folytatás kapcsán korábban egyes sajtótermékek korábban Christopher McQuarrie-t emlegették rendezőként, de McQuarrie Twitteren jelezte, hogy erről szó sincs, a film továbbra is Doug Limané marad - ő csak producerként vesz részt a projektben. A tervezett második részre mind Tom Cruise, mind Emily Blunt visszatér, de arról egyelőre fogalmunk sincs, hogy miképp tervezik tovább vinni a történetet - még a cím sem árult el sok mindent.

E kapcsán McQuarrie tavaly azt is elmondta, hogy a következő Mission: Impossible-filmet megbeszélendő részt vett egy vacsorán Tom Cruise-szal, aki említette neki, hogy van egy ötlete egy Edge-folytatáshoz, de ő leintette, hogy ez rohadtul nem érdekli. Cruise ettől még előadta, hogy miről szólna a film, és a pitch végén McQuarrie szomorúan kérdezte tőle, hogy "Ezt most miért csináltad?" - utalva arra, hogy kötelezőnek érezte megvalósítani Cruise tervét, ami pedig egy újabb, igen kemény forgatási időszakot jelent így számára.

A még mindig előkészítés alatt álló film nem egyszerűen csak folytatás lesz, hanem egyben előzménytörténet is. Sőt, Liman korábban kiemelte, hogy csakis ilyen megközelítésű második részbe ment bele. Illetve azért is, mert elmondása szerint ez az új történet sokkal, de sokkal jobb, mint az első film sztorija. Sőt, a rendező addig merészkedett, hogy kijelentette, hogy a második rész forradalmi lesz és teljesen meg fogja változtatni a folytatások készítésének módját. A kérdés csak az, hogy mikor forgathatják le.

2014-ben egyébként a film ugyan a kezdetekben nem szerepelt túl jól az amerikai mozikban, de idővel felfedezte a közönség, nemzetközileg pedig már a kezdetektől fogva sikeresnek volt mondható a 178 millió dollárból készített film, mely összességében Amerikában 100 millió dollár bevételt termelt, a világ többi részén pedig 269 millióra volt jó. Persze a második részes tervekhez kellett az is, hogy mind a nézői, mind a kritikusi fogadtatás remek volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!