Szekeres Viktor

Gyönyörű lett a Szárnyas fejvadász 2049 új előzetese

Az új Blade Runner továbbra is remekül néz ki.

Több kedvcsináló anyag után végre kijött a Szárnyas fejvadász 2049 (Blade Runner 2049) új előzetese, és bizony nem okozott csalódást. Sokaknak minden bizonnyal örömöt okoz, hogy a filmet az a Denis Villeneuve rendezte, aki eddig nem nagyon hibázott, korábban ő készítette a Fogságbant, a Sicario - A bérgyilkost, illetve a Felperzselt földet, tavaly pedig az Érkezéssel zsebelt be rengeteg kritikai elismerést.


Mint ismeretes, a Blade Runner 2049 R-es korhatár-besorolást fog kapni, legalábbis arról számolt be a Screen Daily, hogy Warner Bros. Pictures és az Alcon Entertainment filmje a tervek szerint az elődje nyomdokaiba lépne ilyen tekintetben. Ezzel egyébként a film minden idők legdrágább, független forrásból finanszírozott korhatáros produkciója lenne a mozikban. A korhatár-besorolása végző MPAA hivatalos döntése persze még nem született meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Akra #4
    Zene nagyon Vangelis-es,de nem tudom,hogy csak direkt hasonlóra vagy Ő áll a háttérben ismét. A filmet remélhetőleg nem rontják el,mert trailer alapján ugyan az a hangulat megvan mint első részben volt.
  • Cefet #3
    Várós.
  • Ender Wiggin #2
    Villeneuve filmjein nagyon jót lehet aludni...
  • NEXUS6 #1
    Van hangulata a trélernek.

    Csak ugye a Prometheusnak is volt, aztán... :(