Szekeres Viktor

Alakul a Gears of War-mozifilm - újabb hírek érkeztek

Megvan a Gears of War-mozifilm írója.

Legutóbb októberben számolhattunk be a fejlesztés alatt lévő Gears of War-mozifilmről, akkor annyit lehetett tudni, hogy a Universal Pictures kezdett el dolgozni a szkripten a Microsoft és a The Coalition videójátéka alapján. Akkor a készítők személye még nem volt ismert, nem lehetett tudni, hogy ki írja vagy rendezi a filmet, csak annyit, hogy a stúdió részétől Scott Stuber és Dylan Clark lesz a producer.

Nos, tegnap kiderült, hogy Shane Salerno forgatókönyve alapján forgatják majd a filmet, aki legutóbb az Avatar folytatásain dolgozott, valamint a Ridley Scott-féle The Cartelen. A leforgatott filmjei közül a legismertebb az Armageddon, valamint a Vadállatok.

Tavaly Rod Fergusson, a The Coalition játékfejlesztő részlegének vezetője elmondta, hogy a franchise támogatása érdekében a következő logikus lépésnek részükről egy film készítése tűnt, hiszen képregények és regények már megjelentek korábban a Gears of War világából. Azt egyébként még ő sem árulta el, hogy a film önálló történettel, illetve karakterekkel fog-e bírni, vagy a videójáték konkrét adaptációja lesz-e, azonban arra célzott, hogy jobb, ha a filmeket elválasztják a játékoktól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!