Szekeres Viktor

Tomb Raider-reboot: itt vannak az első hivatalos képek az új Lara Croftról

Végre hivatalos képeket is láthatunk az új Laráról.

Már jó ideje forog az új Tomb Raider-mozifilm, de eddig csak lesifotókon láthattuk Alicia Vikandert, az új Lara Croftot, most viszont megérkezett pár hivatalos fotó is. Mint ismeretes, a Tomb Raider-reboot rendezője a norvég Roar Uthaug lesz, aki többek között azt emelte ki a film kapcsán, hogy szeretné Lara Croftot valódi, hús-vér emberi lényként ábrázolni, hogy a nézők közel érezzék magukat hozzá. Valamint abban is bízik, hogy norvég érzékenységével hozzá tud adni valamit a franchise-hoz, valamint az erős női karakterhez, akiknek mindig is rajongója volt. A film forgatókönyvét Geneva Robertson-Dworet írta, aki a Transformers 5 szkriptjét is jegyezte.

Klikk ide! Klikk ide!

Az első Tomb Raider-film, mely Lara Croft: Tomb Raider címen futott, máig minden idők legsikeresebb játékadaptációja Amerikában (világviszonylatban a Perzsia hercege az első), miután belföldön 131, a világ többi részén pedig 144 millió dollár bevételt hozott Angelina Jolie főszereplésével. A 2001-es filmet két évvel később követte a folytatás is, azonban a Lara Croft: Tomb Raider 2. - Az élet bölcsője igencsak leszerepelt az előd minőségének köszönhetően: Amerikában 66, Amerikán kívül pedig 91 milliós bevételt szerzett.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Ránézésre ez is olyan túlélő baromság lesz, mint a reboot játék, és abban ugye milyen szép romantikus szexjelenet volt az elején... Broáf az egész ezzel she-male-lel együtt.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2017.03.30. 12:58:12
  • Wittgen #2
    Csajnak van egy csomó nude jelenete más filmekben, egy kalandfilmnél nálam nem elvárás a szexjelenet. Sőt, örülni szoktam, mikor a romantikát hanyagolják a forgatókönyvírók.
  • Jawarider #1
    Remélem lesz a filmben -még ha valamennyire kitakart is - vmi szaftos dugás.