Szekeres Viktor

Az eredeti filmek sztárja is benne lesz a Jurassic World 2-ben

Jeff Goldblum is szerepelni fog a Jurassic World 2-ben.

A The Hollywood Reporter szellőztette meg, hogy Ian Malcolm karaktere, akit az eredeti Jurassic Parkban Jeff Goldblum alakított, szerepelni fog a Jurassic World folytatásában. Az egyelőre még cím nélküli második rész jövő nyáron fog csak moziba kerülni (egész pontosan 2018. június 22-én), azonban mivel a forgatás nemsokára kezdődik, és a felkérésre a színész már bólintott, ezért ezúttal a fenti értesülést akár biztosra is lehet venni.

A filmre egyébként még visszatér az első részből Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, valamint újonnan olyan színészek csatlakoznak hozzá, mint Toby Jones, Daniella Pineda, Justice Smith, Ted Levine, Geraldine Chaplin, James Cromwell és Rafe Spall. A forgatókönyvet az első rész rendezője, Colin Trevorrow és Derek Connolly írtai, azonban mivel előbbi a Star Wars IX. epizódját készítheti el, a stúdiónak kénytelen volt új rendező után nézni, így esett a Universal választása J.A. Bayonára. Az árvaházzal befutó spanyol rendező első hollywoodi munkája A lehetetlen volt, idén pedig a Szólít a szörny (When a Monster Calls) című filmet láthattuk tőle.

Az, hogy lett második rész, nem meglepő, hiszen az első film hatalmas sikert aratott, Amerikában 652 millió dollárt termelt, de Amerikán kívül is több, mint 1 milliárdot, így összességében csak három alkotás mondhatja el magáról a filmes történelemben, hogy több pénzt hozott volna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!