Szekeres Viktor

Egyre jobban csökken az érdeklődés az új Prison Break iránt

Volt, aki egy, volt, aki két részt adott az új Prison Breaknak, de utána hagyta a francba.

Már a premiert követően arról adhattunk hírt, hogy nem váltotta be a Prison Break a hozzá fűzött reményeket, de így, a harmadik rész után ez hatványozottan igaz, ugyanis a nézőknek már jó része elszállingózott, bár a többség kitart. Még kitart.

Itthon is csökkent egy erőset a nézettség a premiert követően, de ez Amerikában még látványosabb. Míg az évadnyitót csalódást keltő 3,8 millió néző látta, addig a mérések szerint a harmadik epizódot már csak 2,4 millióan, és a kereskedelmi korosztályos rating is csökkent, mégpedig 1,5-ről 0,9-re. Tény, hogy a Prison Break sosem tartozott a túl sikeres sorozatok közé, azonban a mostani felélesztést akkora hájp előzte meg, hogy már-már arra gondolhatott az ember, hogy kiemelkedő érdeklődést fog generálni a tévénézők között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • scagnetti #6
    Ne csodálkozz ha fogy a néző. Az első évad, valami hihetetlen feszes volt. Szó szerint odaszögezte az embert a székbe. A második évadnál ezt még valamennyire fenn tudták tartani. De ami utána jött, az már csak halvány árnyéka volt annak, ahogyan kezdték. Kár érte. Ezért el sem merem kezdeni az új szériát.
  • Ender Wiggin #5
    Nem az írtam, hogy 9-10 millió nem gyengus? De.Nem mellesleg a máról, a jelenről beszéltem, nem 10 évvel ezelőttről, mikor 20 milliókban gondolkodik álmában minden producer. Annak ellenére, hogy manapság csak a sport események hoznak ehhez mérhető számokat. A sorozatok csak egy-egy epizóddal karcolgatják a 15-16 milliót. Persze más kérdés, hogy igazából a 18-49 számít, amiben azért több jó eredmény is van még mostanság is.
  • takysoft #4
    Az eredeti sorozat se volt rossz. Nekem a folytatás is tetszik eddig.
    Sajnálatos, hogy lassú a sorozat folyása. Régen ugye akkor néztem, amikor már véget ért. Most viszont kicsit zavaróan nem halad előre a dolog...
  • kalapos01 #3
    Ha gyengus lett volna, akkor szerinted megér 4 évadot? A nem túl sikeres nem egyenlő a gyengussal. Az a 9-10 millió volt kevesebb is, de így főleg nem semmi, hogy milyen sok régi nézőt nem érdekel. De egyébként az volt az a kor, amikor mindenki az ER nézettségét várta, és amikor a 9-10 millió eléggé középszernek számított. A PB akkor nagyjából top50-es sorozat volt ilyen számokkal, de például 2006-ban nézettebb volt, mint az első évados How I Met Your Mother. A különbség csak annyi, hogy míg az egyik az évek során csökkent, addig a másik ez egekbe nőtt,

    (Manapság egyébként a világon senki nem várja az ER számait. Ki az a hülye? MIndenki tudja, hogy nem lehet annyi néző. Manapság azt várják mondjuk, hogy egy adott sorozat a sávja egyik legnézettebbje legyen.)
  • Ender Wiggin #2
    Azért az első két évad 9-10 millióval ment. Nem volt annyira gyengus. De kb. manapság mindentől az ER számait várnák...