Szekeres Viktor

Elég sokat csúszik az új Predator-mozifilm...

Fél évvel elhalasztották a The Predator mozis premierjét.

Eredetileg az volt a terv, hogy a The Predator című új Ragadozó-mozifilm már február kilencedikén bemutatásra kerül az amerikai mozikban, azonban jelen állás szerint augusztus harmadikén láthatjuk a filmet, vagyis nagyjából fél évvel később. Hogy ennek a lépésnek mi volt az oka, arról nem szól a fáma, az viszont biztos, hogy a jelenleg premiernaptár szerint így A szürke ötven árnyalata 3-mal Az útvesztő-sorozat harmadik része fogja felvenni a harcot, s ebbe még egy Warner-animációs, valamint Peter Rabbit című családi mozi fog beleszólni.

A The Predator új, augusztus premiernapján elég kemény vetélytársakat találni már most is. Ekkor kerül bemutatásra odaát egyrészt a Disney egyik új, élőszereplős filmadaptációja, másrészt pedig a Holmes & Watson című komédia is. Bár az igaz, hogy mindhárom film meglehetősen különböző közönséget céloz meg, szóval első blikkre akár mind jól járhat bevétel tekintetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Szerintem a két film nem sok nézőt fog elvonzani egymástól.
  • kalapos01 #4
    Ezzel kivételesen egyetértek. A két sorozat előző részei 140 és 80 milliót hoztak, ezek mellett nem sok esélye lett volna a Predátornak.
  • Wittgen #3
    Sokkal nagyobb esélye lett volna bevétel tekintetében, ha marad a február, mert az élőszereplős Disney-filmre fog elmenni mindenki amerikában korcsoporttól függetlenül. A Predatorra meg maradnak a fanok.
  • Zombee #2
    Kemény csata lesz. :)
  • CRMessen #1
    "A szürke ötven árnyalata 3-mal Az útvesztő-sorozat harmadik része fogja felvenni a harcot"
    Ezen felröhögtem :D Így egészen jól indul a nap ;)