Szekeres Viktor

Bejelentették az Avatar 2, az Avatar 3, az Avatar 4 és az Avatar 5 premierdátumát

Kész, vége a várakozásnak, kiderült, mikor láthatjuk az új Avatart.

A 2009-es Avatar hatalmas sikere óta van szó a folytatásokról, melyeken már több éve elkezdett dolgozni James Cameron. Az hamar kiderült, hogy összesen négy filmet tervez készíteni a rendező, csak az volt kérdéses, hogy ezeket mikor láthatjuk. A premierdátumokkal kapcsolatban csak később cáfolt találgatások jelentek meg, de most már hivatalos dátumokról is beszélhetünk.

A 20th Century Fox és a Lightstorm Entertainment bejelentette, hogy az Avatar 2 2020. december 18-án kerül bemutatásra az amerikai mozikba, amit 2021. december 17-én fog követni a harmadik rész, 2024, december 20-án a negyedik epizód, az ötödik pedig 2025. december 19-én. A filmekre biztos, hogy visszatér Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang és Sigourney Weaver, a forgatókönyveket James Cameron, Rick Jaffa és Amanda Silver, Josh Friedman, valamint Shane Salerno írta, és a tervek szerint Cameron rendezi mindegyik részt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #11
    Sokat akar a szarka
  • WoodrowWilson #10
    "4 résznyi anyagot forgatnak jelenleg, ami lassan befejeződik"

    Még el sem kezdődött a forgatás.
  • NEXUS6 #9
    Valami nagyon ütőset kell kitalálni, mert gyakorlatilag végetér az avatar keltette 3D mozi korszak mire megjelenik.

    Ha jól láttam most pl Ridley Scott már VR filmet rendez.
  • AZUL #8
    4 résznyi anyagot forgatnak jelenleg, ami lassan befejeződik... emiatt nagy az idő/kihagyás... legnagyobb munka a digitális utómunka lesz... meg ha kell itt-ott pótforgatás... de ez nagyon nm jellemző Cameron-ra
  • Elmin #7
    "Szerintem bookmarkold el ezt a kijelentést, és nézd vissza 2020-ban. Engem biztos nem fog érdekelni, de az Avatar sem azért lett siker, mert annyi embert érdekelt volna. Minden idők 80. legjobb nyitóhétvégéjét hozta. Nem a prehájpja volt nagy."
    Majd kiderül.
    Most, hogy már a "csapból" is meg lehet nézni utána pár héttel.
  • Ender Wiggin #6
    Ja, az a durva az Avatarban meg a Titanicban, amivel rekorderek még mindig, hogy bár alig 4-5%-át keresték a nyitóhétvégén a teljes bevételnek az amerikai piacon,de lévén nagyon lassan csökkent az érdeklődés, a 4. hétvégétől kezdve dominálnak (minden idők legmagasabb 5. hétvégéni bevételétől kezdve első az Avatar, második a Titanic). A 8. hétvégétől a Titanic az első, de a második Avatar még így is több, mint duplaannyi pénzt hozott, mint a harmadik helyen álló Reszkessetek Betörők.
    A szokvány megafilmek 25-35%-át meghozzák az első hétvégén a kiadásoknak Amerikában, aztán rohamos csökkenés. Cameron két sikerfilmjét viszont stabil érdeklődés tartotta a listák élén.
  • Tikal #5
    Cameron is megbuggyant öregkorára, öt rész?!?? :D
  • zetortraktor #4
    jönnie KELLETT VOLNA? nem hiszem, hogy halvány gőzünk lenne a filmkészítés ezen aspektusáról. a másik, hogy Cameronról van szó. Tudod, hány filmet csinálni James Cameron az elmúlt 20 évben? Kettőt. A világ legtöbb bevételt hozó filmjét és a világ második legtöbb bevételt hozó filmjét. Lehet utálni az Avatart (maximum közepes volt, egy semmi extra animációs film, amiben volt pár hús-vér szereplő), de valamit nagyon tud Cameron. És annak köze lehet ahhoz is, hogy nem siet. Gondolj bele, a két Terminátor között is eltelt 7 év, az Alien folytatását is 8 év után csinálta meg. Na, bumm, most 11 év lesz két rész között, de csak azért, mert utána jön a többi is. Szerintem ez belefér.

    "Most már nem érdekel szerintem annyira sok embert. "

    Szerintem bookmarkold el ezt a kijelentést, és nézd vissza 2020-ban. Engem biztos nem fog érdekelni, de az Avatar sem azért lett siker, mert annyi embert érdekelt volna. Minden idők 80. legjobb nyitóhétvégéjét hozta. Nem a prehájpja volt nagy.
  • Prof William #3
    Kb 1-2 évvel már jönnie kellett volna a folytatásnak. Ez a húzás már egy idő után röhejes volt.
    Most már nem érdekel szerintem annyira sok embert.
  • molnibalage83 #2
    A szereplők egy része akkor talán már életben sem lesz...