11
-
Jawarider #11 Sokat akar a szarka -
WoodrowWilson #10 "4 résznyi anyagot forgatnak jelenleg, ami lassan befejeződik"
Még el sem kezdődött a forgatás. -
#9 Valami nagyon ütőset kell kitalálni, mert gyakorlatilag végetér az avatar keltette 3D mozi korszak mire megjelenik.
Ha jól láttam most pl Ridley Scott már VR filmet rendez. -
AZUL #8 4 résznyi anyagot forgatnak jelenleg, ami lassan befejeződik... emiatt nagy az idő/kihagyás... legnagyobb munka a digitális utómunka lesz... meg ha kell itt-ott pótforgatás... de ez nagyon nm jellemző Cameron-ra -
Elmin #7 "Szerintem bookmarkold el ezt a kijelentést, és nézd vissza 2020-ban. Engem biztos nem fog érdekelni, de az Avatar sem azért lett siker, mert annyi embert érdekelt volna. Minden idők 80. legjobb nyitóhétvégéjét hozta. Nem a prehájpja volt nagy."
Majd kiderül.
Most, hogy már a "csapból" is meg lehet nézni utána pár héttel. -
Ender Wiggin #6 Ja, az a durva az Avatarban meg a Titanicban, amivel rekorderek még mindig, hogy bár alig 4-5%-át keresték a nyitóhétvégén a teljes bevételnek az amerikai piacon,de lévén nagyon lassan csökkent az érdeklődés, a 4. hétvégétől kezdve dominálnak (minden idők legmagasabb 5. hétvégéni bevételétől kezdve első az Avatar, második a Titanic). A 8. hétvégétől a Titanic az első, de a második Avatar még így is több, mint duplaannyi pénzt hozott, mint a harmadik helyen álló Reszkessetek Betörők.
A szokvány megafilmek 25-35%-át meghozzák az első hétvégén a kiadásoknak Amerikában, aztán rohamos csökkenés. Cameron két sikerfilmjét viszont stabil érdeklődés tartotta a listák élén. -
#5 Cameron is megbuggyant öregkorára, öt rész?!?? :D -
zetortraktor #4 jönnie KELLETT VOLNA? nem hiszem, hogy halvány gőzünk lenne a filmkészítés ezen aspektusáról. a másik, hogy Cameronról van szó. Tudod, hány filmet csinálni James Cameron az elmúlt 20 évben? Kettőt. A világ legtöbb bevételt hozó filmjét és a világ második legtöbb bevételt hozó filmjét. Lehet utálni az Avatart (maximum közepes volt, egy semmi extra animációs film, amiben volt pár hús-vér szereplő), de valamit nagyon tud Cameron. És annak köze lehet ahhoz is, hogy nem siet. Gondolj bele, a két Terminátor között is eltelt 7 év, az Alien folytatását is 8 év után csinálta meg. Na, bumm, most 11 év lesz két rész között, de csak azért, mert utána jön a többi is. Szerintem ez belefér.
"Most már nem érdekel szerintem annyira sok embert. "
Szerintem bookmarkold el ezt a kijelentést, és nézd vissza 2020-ban. Engem biztos nem fog érdekelni, de az Avatar sem azért lett siker, mert annyi embert érdekelt volna. Minden idők 80. legjobb nyitóhétvégéjét hozta. Nem a prehájpja volt nagy.
-
Prof William #3 Kb 1-2 évvel már jönnie kellett volna a folytatásnak. Ez a húzás már egy idő után röhejes volt.
Most már nem érdekel szerintem annyira sok embert. -
#2 A szereplők egy része akkor talán már életben sem lesz... -
#1 Erre a hírre csak azt tudom mondani, hogy LOL :D