Szekeres Viktor

Még mindig sikeres a fiatalok körében a Szomszédok

Valahol döbbenetes, de még most, az internet korában is érdekli a fiatalokat a Szomszédok.

Ki hinné, hogy még manapság is néznek Szomszédokat a fiatalok? Lehet, hogy nem sokan, pedig így van. Példának okáért a szappanopera, illetve a telenovella április harmadikán sugárzott epizódját az M3-on 79 259-en követték figyelemmel a 18-49 éves korosztály tagjai közül, ami a kábelcsatorna esetében kiemelkedő, 6,4%-os közönségarányt jelentett, amivel egyébként a múlt hét 67. legnézettebb műsora volt.

Összehasonlításképp például a Coolon a Gyilkos elméket csak 73 828-an látták múlt héten, igaz egy kései műsorsávban, de a Comedy Centralon a Family Guy is kevesebb fiatalt érdekelt, a korcsoportban 71 003-as nézettséget és 4,8%-os közönségarányt ért el az animációs széria. De például a Film+ által sugárzott Hobbit nézőszáma (66 517) sem ért fel a Szomszédokéval.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #7
    Ha összehasonlítjuk a jelenlegi magyar sorozatokkal, elképesztő a minőségi ugrás a szomszédok javára...
  • dzsagon #6
    Azzal nagy gond lehet, aki kínjában ezt nézi.
  • Szefmester #5
    Ez most fájt...

    Mert a bármikor nézhető filmet (a gépre recskázást ahogy írtad) nem lehet társaságban nézni? Ne vicceljünk már. Értem én hogy demagóg gyökérként másképp nem lehet érvelni valami ellen, csak ha felhozod hogy a számítógép az egy 14 colos CRT monitor 640*480-as felbontással monokróm színekkel, mert véletlen sem lehet rákötni valami házimozi szettre.. urambocsá kivetítőre, ami egy vászonnal már mozi élményt adhat.

    Amiket nézek azok földhöz ragadtabbak, de azokat sem látni mostanság az országban, a kábeltévéken.
  • unstmon #4
    Kicsit szűk a látóköröd, mert...
    1. A számítógépet/internetet rá lehet kötni a mai nagy képernyős tévékre és máris lehet szocializálódni, tévéadások nélkül is.
    2. Néhány sorozat címe , amiket nézek: Zero kara Hajimeru Mahou no Sho, Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records, oujo Senki és még sorolhatnám, de ennyi biztos elég, hogy beskatulyázz...
  • zetortraktor #3
    Az amatőrök, illetve a szociális lények. A tévé elé leül a család. Leülnek a gyerekek. Leülnek az idősebbek. Akik nem folyton a számítógépre recskáznak. Idővel sokan rájönnek, hogy nem csak a bármikor nézésnek van előnye, hanem annak is, hogy az ember a társával vagy az utódaival nézhet valamit. (Egyébként elég régóta feltalálták a DVR-t.)

    "Mondjuk, amiket én nézek, azok nincsenek Magyarországon, 1ik csatornán sem"

    Elég elvetemült dolgokat nézhetsz, mert itthon kábé minden látható, ami máshol.
  • Zombee #2
    Kíváncsi lennék, ezek a számok hogy jönnek ki.
  • unstmon #1
    Csak amatőrök néznek manapság még tévét... :)
    Mondjuk, amiket én nézek, azok nincsenek Magyarországon, 1ik csatornán sem, de ha lennének, akkor sem ott nézném, mert sosem tudom, hogy mikor mi megy a tévében és nem is a tévéhez akarom alakítani a nem létező életvitelemet.
    Sokkal kényelmesebb akkor nézni a műsorokat, amikor épp akarom.
    És persze, időrendi sorrendben!!!
    Nem azt várva, hogy mikor adják le az 5. után a 6. részt...