Szekeres Viktor

Lesz A galaxis őrzői 3

A világ legkevésbé meglepő filmes híre valahol azért aggasztó.

James Gunn, A galaxis őrzői (Guardians of The Galaxy) rendezője azt mondta, hogy lesz harmadik része a filmsorozatnak, vagyis el fog készülni a Guardians of the Galaxy Vol. 3. A rendező mindezt a Complex című lapnak mondta el egy interjúban, majd hozzátette, hogy már gondolkoznak is készítő társaival a koncepción, ami azt jelenti, hogy azt a filmet is ő rendezheti. Becslése szerint egyébként az új epizód is három évet fog elvenni az életéből.

Mindez egyébként azt is jelenti, hogy a Marvel Studios tökéletesen biztos abban, hogy A galaxis őrzői 2 nagy siker lesz, miképp a folytatás is sikerre esélyes. És mindez abszolút független a film minőségétől, vagy a történettől, fel sem merül bennük, hogy azok ne fizessenek be a filmre, akik látták és szerették az első részt. Persze nem valószínű, hogy sokakat meglepne, hogy manapság a nézőknek sokkal többet számít, ha egy filmnek a címe ismerős, ezért is olyan sikeresen a folytatások, feldolgozások és rebootok, és ezért ritka, mint a fehér holló a legsikeresebb filmek között bármi, ami eredetinek mondható, és nem animált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Abban semmi hihetetlen vagy rossz nincs, ha egy jó filmnek a folytatása érdekli a nézőket, és ha jó, még sikeressé is teszik. Egyébként ritka, hogy valami jó, és csúnyát bukik. Pl. ki gondolta volna 3 éve, hogy az elsőre újabb random öregedő színész kapuzárási pánikos akciójának tűnő John Wick siker lesz? Megérdemelten.
  • CRMessen #3
    Kihagytad a Star Wars-t :)
  • Ender Wiggin #2
    Ja, a Disney nem a folytatások stúdiója. A Karib tenger, Pocahontas, Toy Story, Verdák, Szörny Rt., Dzsungel könyve, Bambi, Planes, Finding Nemo/Dory, Wreck it Ralph, Incredibles, Frozen... A már ismert című hét következő animációs filmjükből 5!!! folytatás.
    A folytatásoknál csak a forgatókönyvlopást űzik magasabb szinten...
  • takysoft #1
    "ritka, mint a fehér holló a legsikeresebb filmek között bármi, ami eredetinek mondható"

    Helló.... MARVEL stúdió... könyörgöm, arról szól, hogy filmre viszik a képregényes világukat. Tonnányi anyaguk van...
    Minek találnának ki még 100 új szuperhőst, ha már eleve van egy halom?

    Azok közül meg azért próbálkoznak bátran. Eleve a Hangya is, Doctor Strange is elég rizikós volt, de nagyon szépen megoldották.

    Ha me egészében nézzük a Disney-t...
    A Disney jellemzően nem a folytatások stúdiója. Csak akkor folytatnak valamit, ha van egy jó storyjuk.
    A Moana pl egész eredeti, és szerintem remek alkotás lett. (nem nem a pocsék magyar változat ugye... azok a dalfordítások rettenetesek)

    Szóval alapvetően egyetértek a kritikával, csak szerintem pont a lehető legrosszabb stúdiónak mentél neki.... mert a Disney pont, h eredeti.
    A Marvel részéről meg... őszintén, pontosan azt várjuk, amit csinálnak. És pontosan úgy, ahogy csinálják. Ez az igény... az enyém is :D