Szekeres Viktor

Itt a Ghost in The Shell-mozifilm szinkronos előzetese

Nemsokára itthon is láthatjuk a Páncélba zárt szellemet.

Már nincs olyan messze van a Páncélba zárt szellem (Ghost In The Shell) premierje, így nem csoda, hogy megérkezett az amerikai előzetes szinkronizált változata. Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban.


A film főhőse az Őrnagy, a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es Részleg nevű kommandós osztag vezetője. A legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott 9-es Részleg egy olyan ellenséggel kerül szembe, amelynek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #15
    Ráadásul, - őszintén - ezekben a filmekben egyáltalán nem reálisan ábrázolt a harc (meg a történet, meg a beszéd, a környezet stb...)
  • Ender Wiggin #14
    Mindkét álláspont erős túlzásnak tűnik. Az is, hogy egy 40 kilós nő sokkal nagyobb és képzettebb férfiakat megver és az is, hogy egy kis nő semmilyen körülmények között nem tudna harcképtelenné tenni nagyobb férfit. De az biztos, hogy azok a közdősportok, amelyekben, övek meg szabályok vannak, nem a legalkalmasabb az ilyesmire. Ellenben van pár "harcművészet", amit kifejezetten ölésre fejlesztettek ki, és pl. hogy kiküszöbölje a termetbeli különbségeket. De ott is annak a valószínűsége, hogy egy jártas férfi ellen esélye legyen egy sokkal kisebb nőnek, szinte nulla. Amúgy Johansen már az Avengersben megmutatta, hogy abszolút nem atletikus, és minden jelenetben kaszkadőr helyettesíti. Hiteles...
  • Inquisitor #13
    Van egy távoli rokon, valami elit osztagos tag volt, ő is ilyen dumákat nyom állandóan, hogy hát egy 40 kilós csaj nem győzhet le erős pasikat, meg bla bla, ennek ellenére egy éve nyáron a görög kis csaj, akinek ki akarták rabolni a boltját csak ért annyit a 4 fekete övével, hogy mind három támadó gipszágyban kötött ki. Most kinek higgyen az ember?
  • Inquisitor #12
    Tegnap még normális index kép volt kint, mivel nem hiszem, hogy hackelték az oldalt és más híroldalakon is látok "ilyesmit", azt tippelem, hogy van valamilyen add-on ami feltölti a képet és az hibázza el. Mondom mostanában elég sok oldalon látni ilyen vicces félresikerült index képeket.

    A 2.0 azért nem a rajongók szíve csücske, akkoriban még nem tudtak szépen 2D és 3D animációt összefésülni, sokkal rondább volt, mint az eredeti. A mozi viszont a Stand Alone Complex második évadára épít. Már ha nem lenne gyanús a trailer utolsó mondataiból.
  • Tetsuo #11
    Durva, hogy eredeti ötlet helyett kopiznak egy animációt. Itt tart ma Hollywood, meg a néger mesterlövésznél.
  • qqricoo #10
    amúgy a Shelling Sequence-ből már kb. lehet látni milyen lesz

    ha valaki csak a trailert látta volna
    Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2017.01.08. 19:16:54
  • qqricoo #9
    van 2.0 is, az 2008-as
    http://www.imdb.com/title/tt1260502/



    szal nem biztos
    Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2017.01.08. 19:10:13
  • overseer-7 #8
    jó film lesz ez vazme..

    A jó filmek nem a látvány miatt, vagy a színész miatt jók..
    a gondolat.. a film koncepciója teszi azzá..
    az a jó film, amit ha nézel, látod, hogy gondolkodtak is a film megírása előtt..
    kifejlesztették a koncepció részleteit is
  • Wharyoo #7
    És ehhez még titán alkatrészek sem kellenek, meg semmi cyberware :)
  • Roger6 #6
    Hát a mai páva fejű kis buzikat elnézve egyértelmű, hogy sok fiúcskánál erősebbek lesznek a csajok.