Szekeres Viktor

Szinkronos előzetest kapott A majmok bolygója 3

Már magyarul is kitör a háború.

Még elég messze van A majmok bolygója - Háború (War of the Planet of the Apes) premierje, így mindenképp fenntartásokkal kell kezelni a magyar előzetest, ami most érkezett. Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban. Itt tehát ez hatványozottan érvényes.


Jelen állás szerint Amerikában 2017. július 14-én kerül bemutatásra a harmadik film a reboot sorozatban, a hazai premier is ebben a hónapban várható az Intercom jóvoltából. A War of the Planet of the Apes forgatókönyvét Matt Reeves írta Mark Bombackkel, s előbbi, miképp a második rész esetében, rendezőként is részt vesz a produkcióban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #5
    Az nekem is jobban tetszett, Tim Burton kitett magáért.
  • Ender Wiggin #4
    Az elsőt a pozitív kritikák alapján néztem meg, ritka nagy fos volt. A Marky Mark-féle magasan veri.
  • Kaslerka #3
    Mind 2 rész zseniális volt. Így kell újra éleszteni egy sorozatot...
  • DantszEE #2
    Szerintem az első 2 epizód összehasonlíthatatlan. Teljesen különböző hangulattal bírnak. Részemről mindegyik zseniális.:)
  • arty #1
    háááátnemtom. szenzációs első után nekem a kettes már csak közepes volt ... (trailert nem akarom nézni, minden képkockát a moziban akarok látni ebből)