Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Mythbutersösök új sorozata

Megnézhetjük, hogy milyen lesz a White Rabbit Project.

Megérkezett a White Rabbit Project előzetese. A sorozat szereplői/házigazdái/műsorvezetői korábbi Mythbusters-szereplők lesznek: Kari Byron, Troy Belleci és Grant Imahara. A trió tudományos képességeit fogja felhasználni, amikor a popkultúra, tudomány és történelem furcsa és csodálatos eseményeit derítik fel, illetve vizsgálják meg kísérletek segítségével. A trió többek között olyan témákat fog boncolgatni, mint a börtönszökések, szuperképesség technológiák, rablások, illetve őrült II. világháborús fegyverek.


A december kilencedikén a Netflixre felkerülő széria a Mythbusters gyártójaként megismert Beyond Productions munkája. Executive producerként John Luscombe, Ryan Senter és Martyn Ives dolgozik a produkción, melynek a teljes első szezonja elérhetővé fog válni a premier napján - nemcsak Amerikában, hanem a világ összes országában, ahol a Netflix jelen van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • AZUL #4
  ráadásul anno azért lettek menesztve, mert költséget akartak faragni... erre ugyanaz a gyártói brigád készített egy teljesen új szériát, máshova, azonos tartalommal... gyanítom nem kevesebb pénzből...
 • Ender Wiggin #3
  Tehát gyakorlatilag tök ugyanaz, mint volt, csak nincs Jamie és Adam.
 • RelakS][ #2
  Ez most valami, vagy megy valahova? :D
 • Gab0523 #1
  "Mythbutersösök"
  Kicsodamicsinálsz?