Szekeres Viktor

Itt az előszereplős Fullmetal Alchemist-film előzetese

Újabb anime kap élőszereplős feldolgozást.

Nem a Ghost in The Shell az egyetlen anime, ami élőszereplős feldolgozást kap, hiszen nemsokára érkezik a Death Note-mozifilm, majd azt követően, jövőre bemutatják a Fullmetal Alchemistet is Japánban, bár azt még pontosan nem tudni, hogy pontosan mikor. Abból ítélve, hogy egyelőre csak teasert kapott a film, arra lehet következtetni, hogy arrébb van még a premier.


A fenti előzetest a Warner Bros. Japan adta ki. A filmet Fumihiko Sori rendezte, aki elmondta, hogy a szereplőgárdát teljes egészében japán színészekből állították össze, de ennek ellenére a történet Európában játszódik - igaz, a karakterek rassza, illetve nemzetisége nincs definiálva a filmben. A filmben két alkimista testvér a Bölcsek Köve keresésére indul, miután halott anyjuk felélesztésére tett kísérleteik eléggé balul sülnek el. A főbb szerepekben Ryosuke Yamada, Tsubasa Honda, Dean Fujioka, Ryuuta Satou, Misako Renbutsu, Natsuna és Natsuki Harada.

A filmet Hiromu Arakawa mangája alapján készült, az író és illusztrátor műve 2001 és 2010 között jelent meg, később pedig két anime sorozat is készült belőle, a Fullmetal Alchemist és a Fullmetal Alchemist: Brotherhood. Ezek mellett két egészestés filmet is láthattak már a rajongók, melyeknek címe Fullmetal Alchemist the Movie: Conqueror of Shamballa és Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #2
    A Live Action-ok már csak ilyenek...
    Én szeretem őket.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2016.11.25. 12:38:23
  • paby88 #1
    elég merészek, közel 22óra tartalmat bezsúfolni egy mozifilmbe...