Szekeres Viktor

Spoileres képek az új Pókember-film főgonoszáról

Most, hogy megerősítették, hogy Keselyű lesz a Spider-Man: Homecoming főgonosza, jöhetnek róla a képek.

Kevin Feige a napokban tette hivatalossá, hogy a Michael Keaton által alakított The Vulture, vagyis A Keselyű lesz az új Pókember-mozifilm, a Spider-Man: Homecoming főgonosza, ez pedig remek apropó, hogy kirakjuk a netről pánikszerűen irtott és letiltott előzetes vázlatképeket, amik kiszivárogtak korábban róla. Kérdés, hogy egy ilyen volumenű gonosztevővel ismét sikeressé tudják-e tenni a Pókember-filmeket.


Az eddigi bevételi adatok ugyanis elég beszédesek, egy hatalmas sikerű, ám csökkenő érdeklődést generáló sorozatról van szó: ahhoz képest, hogy a pénz romlott és a jegyárak nőttek, az egyes epizódok egyre kevesebb és kevesebb pénzt hoztak a konyhára Amerikában. Az első Pókember 2002-ben még 404 millió dollárra volt képes, a második 376, a harmadik pedig 337 millióra. Ezt követte a "Csodálatos" reboot, melynek első része 262 millió dollárt tudott, míg a legutóbbi csak 203 millióig jutott el. Nemzetközileg egy fokkal jobb a helyzet, bár a növekedés mértéke nem számottevő, inkább stabilitásról beszélhetünk. A részek sorban 418, 410, 554, 495 és 506 millió dollár bevételt hoztak Amerikán kívül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #1
    Ez a cucc minden csak nem keselyű cucc. Könyörgöm nézzenek már bele a képregényekbe!! Csodálkoznak, ha el van sz@rva a film ilyen jelmezekkel és a szinte milf May nénivel.:P