Szekeres Viktor

Folytatódik a Hoki-koki

Második részt kap a Hoki-koki.

A mozikban 2012-ben bemutatott Hoki-koki (Goon) nem lett túl nagy siker, hozzánk csak lakossági forgalmazásban, illetve tévében jutott el, de annak ellenére, hogy világszerte csak 6,5 millió dollár folyt be a vetítéseiről. elkészülhet a második rész, amit az egyik főszereplő, Jay Baruchel jelentett be Twitteren. Ennek pedig csakis az lehet az oka, hogy a film fogadtatása igen jó volt, amikor végre eljutott a nézőkig.


A Goon: Last of The Enforcers kanadai mozis premierjére március 17-én fog sor kerülni, de arról egyelőre természetesen még fogalmunk sincs, hogy hozzánk eljut-e a jégkorongos film. Részleteket nem lehet tudni róla, de Barcuhel tweetje alapján ő vissza fog térni, mint ahogy szerepelni fog a filmben a fenti kép alapján Sean William Scott és Liev Schreiber is.

Aki nem látta volna az első részt, az fent megnézheti az előzetesét, illetve elolvashatja a rövid tartalmát: "A hokiért rajongó Doug Glatt kidobóként dolgozik, orvosoktól hemzsegő családja legnagyobb szomorúságára. Egy látványos kiütésnek köszönhetően ajánlatot kap Ronnie Hortense-től, a lecsúszott hokicsapat edzőjétől. Doug a sztárjátékos testőre lesz a jégen, és egyetlen feladata kiütni mindazokat, akikre az edző rámutat. Hamarosan a legnépszerűbb játékos lesz a szezonban, csupán egyetlen riválisa akad a legendásan brutális Ross Rhea személyében.".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!