Szekeres Viktor

Ismét Bud Spencer-filmeket láthatunk a moziban

A legklasszikusabb Bud Spencer-filmeket láthatjuk újra.

Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvend itthon a régi klasszikus filmek mozikban törtnő újrabemutatása, aminek köszönhetően olyanok is láthatják azokat mozis körülmények között, akik esetleg az eredeti premierek idején még nem is éltek. Azok például valószínűleg túl vannak a 35-ön, akik Bud Spencert mozifilmjei révén ismerték meg, de most mások is átélhetik ezt az élményt.


A Cinenuovo ugyanis több premiert is tervez a nemrég elhunyt olasz színész munkássága alapján. Már idén elkezdődik a filmek sora, csütörtökön, azaz november harmadikán az 1977-es Bűnvadászokkal (I due superpiedi quasi piatti), amit december első csütörtökén a ...és megint dühbe jövünk! (Pari e dispari) követ majd. De jövőre sem lesz leállás. Január ötödikén például láthatjuk az 1981-es Kincs, ami nincset (Chi trova un amico, trova un tesoro), február másodikán az 1983-as Nyomás utána! (Nati con la camicia) kerül bemutatásra, míg március másodikán az 1984-es Nincs kettő négy nélkül (Non c'è due senza quattro).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #17
    Ennyi erővel ne szállj buszra vagy ne lépj ki az utcára, mert ott is sok köhögő ember van. A TV és a nyomorék torrent soha nem fogja visszaadni a mozi igazi élményét. Meg van az a varázsa, amit a magadfajta ember képtelen értékelni, de ez nem is baj, mert alapvetően sokfélék vagyunk.
  • ReszegKoldus #16
    Én is kb. 2002-ben jártam utoljára moziban, de nem kizárt, hogy ezek közül beülök valamelyikre. Előbb a hír a játékról, most meg ez, idén korábban jött a Karácsony :)
  • iopi #15
    Tiszta sor. Te így gondolod. Más meg nem néz filmet tv-ben mert telepakolják reklámokkal, kivágnak belőle részeket és újraszinkronizálják őket. :)
  • iopi #13
    Tényleg meg kell magyarázni, hogy egy rajongó, aki szereti ezeket a filmeket, amiket már 30 éve nem láthatott moziban, miért ad ki pénzt egy moziélményért olyanokkal körülvéve, akik szintén így gondolkodnak?

    Szerinted neked nincs olyan dolog, amire kiadnál 1-2 ezer forintot és mások kapásból mondhatnák, hogy pénzkidobás?

    "Mikor a tv ezerszer leadja."

    Ez komolyan egy érv akart lenni? :)



  • Dynamic #12
    Adták moziban valamikor év elején, ahogy a Volt egyszer egy vadnyugatot is újravetítették múlt év környékén.
  • gforce9 #11
    a pisztácia kifogyott csokoládé nem is volt......
  • ostoros #10
    Ha elővennék mondjuk a Jó a rossz és a csúf című filmet, azt minden további nélkül el tudnám képzelni, mint mozis programot.
  • Aldo Moro #9
    Pl.: én. Tegnap adtak a Corvinban 5 filmet, délutáni programnak jó, ha befizetsz az egyikre.
  • Dynamic #7
    Lentebb ki van fejtve. Más hangulat, más élmény.
  • zsozso29 #6
    Amióta bekötötték nálam az Internetet nem voltam moziba, 2004-től.
    Nem értem mért kellene még + pénzt kiadni ha az internetről is letudom ingyen tölteni.
    Meg a Film+ állandóan nyomja pl most is megy megyek is nézni 1001-re.