Szekeres Viktor

Egy énekes lett a Pacific Rim 2 női főszereplője

Megtalálták, ki lesz a Tűzgyűrű 2 női főszereplője.

A színészkedés mellett énekesként is ismert Cailee Spaeny is csatlakozott a Tűzgyűrű (Pacific Rim) második részének szereplőgárdájához főszereplőként. Korábban kiderült, hogy az év végén kezdődő forgatás során John Boyega és és Scott Eastwood is részt fog venni - előbbi Stacker Pentecost fiát alakítja majd. A folytatást a Spartacus és a Daredevil című tévésorozatok showrunnerje, az elsőfilmes Steven S. DeKnight rendezheti, a forgatókönyvet Derek Connolly írta.

Magáról a történetről egyelőre nem lehet sokat tudni, de az első epizódot rendező Guillermo Del Toro korábban elmondta, hogy a robotok és a karakterek zöme (Raleigh, Mako, Newt, Gottlieb) vissza fog térni, talán még Hannibal Chaut is újraláthatjuk majd. Del Toro arra is ígéretet tett, hogy a második részre tartogatja az igazi nagy durranásokat, a filmben a tervek szerint egy új területtel ismertetik meg a nézőket, mely önmagában is jóval látványosabb lesz, de csaták terén mindenképpen többet fog majd mutatni.

Eredetileg 2017. április hetedikén, majd augusztus negyedikén tervezte bemutatni a Universal Pictures a filmet, azonban tavaly ősszel kiradírozták a premier dátumát a naptárból. Nemrég viszont kiderült, hogy nincs miért aggódnunk, hiszen bejelentették, hogy a film 2018. február 23-án kerül moziba. A bemutató érdekessége az lesz, hogy az Amerikában csupán 102, a világ többi részén viszont 309 millió dolláros bevételre szert tevő első rész folytatását Kínában nem a Universal fogja forgalmazni, ellenben a világ minden más országába ők fogják eljuttatni a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • molnibalage83 #4
  Az egész film eleve egy ökörség, ebből nem lehet mást csinálni, csak Zskat fost.
 • Zombee #3
  Lényegtelen. Del Toro elszabta, amikor a nagy durranásait a 2. részre tartogatta. Adva voltak az óriásrobotok és kaijuk, és egy unalmas, végig sötét, semmilyen filmet csinált, pedig ezt nehéz volt elszúrni.
 • Inquisitor #2
  Ezek szerint még sem előzmény film lesz?
 • Ender Wiggin #1
  Nem tök mindegy? A férfi stáb sem valami acélos.