Szekeres Viktor

Családközpontú lesz az Avatar 2, az Avatar 3, az Avatar 4 és az Avatar 5

Ismét Avatar-infókat csepegtettek.

Még mindig elég nagy a rádiócsend az Avatar-folytatások körül, de a minap James Cameron ismét adott némi támpontot a filmeket illetően. A rendező a Cirque du Soleil Toruk című előadásának a premierjén jelent meg New York Cityben, és ott mondta el, hogy az Avatar-folytatások lényegében a családról fognak szólni, Jake-ről, Neytiriől és gyermekeikről - az emberekkel való kapcsolatuk a háttérbe fog szorulni. A Toruk egyébként Pandora világát mutatja be, vagy legalábbis azt, hogy milyen volt Pandora az Avatar eseményei előtt.

Az Avatar 2 jelen állás szerint 2018 decemberében fog érkezni (elkerülve így a Star Wars-trilógia új epizódját), az Avatar 3 premierjének éve 2020 lesz, az Avatar 4-et 2022-ben láthatjuk, míg az ötödik részt hét év múlva, 2023-ban. Bár a dátumok távolinak tűnhetnek, de a második rész forgatása már ebben a hónapban megkezdődik Új-Zélandon. A szereplőgárda kapcsán eddig Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang és Sigourney Weaver visszatérését lehet biztosra venni, valamint korábban az derült ki, hogy a folytatások forgatókönyveit Cameron mellett Rick Jaffa és Amanda Silver, Josh Friedman, valamint Shane Salerno írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #6
    Majd 2040-ben megnézem amikor elkészül....
  • Ender Wiggin #5
    Ha ez igaz, akkor ez az első idióta dramaturgiai fordulat a filmben.

    @cickány: nem fog megbukni az biztos. Aki imádja nézi, aki utálja, azért nézi.
  • M0RN1NGST4R #4
    Lang már közvetlenül az Avatar bemutatója után elég határozottan nyilatkozta, hogy szerinte lesz rá mód, hogy Quaritch-ot viszont láthassuk, azt hiszem klónozást emlegetett.
  • Cickány90 #3
    Kicsit ciki lenne, ha a 2. rész megbukna.
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Szóval, családi matiné lesz belőle. Skip. Az egész. Különben is: 7 év a "sorozat" végéig?!... Nyaldossanak sünt!
  • Ender Wiggin #1
    Lang? Az OK, hogy Weavert letöltik a Tree of Soulsból, de Quaritch???