Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Viharsziget írójának új filmje

Megérkezett Ben Affleck legújabb filmjének előzetese.

Tíz éve vajon ki hitte volna, hogy sokkal fontosabb hírnek fog számítani az, ha Ben Affleck új rendezéséről beszélhetünk, mintsem valamelyik főszerepéről? A színész nagyon hamar az egyik legelismertebb rendezővé vált Amerikában, az eddigi három filmje egyenletesen jól sikerült, s ezzel még az IMDb is egyetért, hiszen a 2007-es Hideg nyomon 7.7, a 2010-es Tolvajok városa 7.6, míg Az Argo-akció ugyancsak 7.7-es osztályzattal szerepel az adatbázisban. (Persze az sem elhanyagolható, hogy míg első két filmje 1-1 Oscar-jelölést kapott, addig a harmadik már hetet, és hazavihette a legjobb filmes díjat is.)


Affleck legújabb filmje a Live By Night lesz, mely ugyanúgy Dennis Lehane regénye alapján készült, mint a Hideg nyomon, vagy a Titokzatos folyó éppen a Scorsese-féle Viharsziget. A Warner Bros. Pictures filmje október 20-án kerül bemutatásra az amerikai mozikban, és az alkoholtilalom idején játszódó alkotásban a rendező mellett olyan színészeket láthatunk még, mint Elle Fanning, Sienna Miller, Zoe Saldana, Chris Messina és Chris Cooper.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #1
    Ben Affleck... Semmi gond vele szerintem amíg forgatókönyvet ír, vagy éppen producerkedik, vagy netán filmet rendez. Tegye. Csak kérve könyörgöm ne akarjon szerepelni is a filmekben! Pocsékabb alakításokat, mint az övéi, nagyon keresni kell. Mit mondjak, egy Arnold Schwarzenegger semmivel sem rosszabb nála (igaz, rászabott szerepei voltak, de legalább nem feszegették - hiábavalóan - a határait).
    Tudom, nagy befolyással rendelkező ember az amerikai filmvilágban, de nincs ott egy őszinte, közeli, józan barátja aki szólni merne neki, hogy "Te, öreg, ez a színészi szakma nagyon nem neked való"...?