Szekeres Viktor

Így fog kinézni The Rock az új Jumanjiban

Újabb infók érkeztek a Jumanji rebootjáról.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson, ahogy azt mostanában tenni szokta, ismét az Instagram segítségével osztott meg infókat éppen aktuális filmjéről. A színész jelenleg a Jumanjit forgatja, melyhez egy concept artot, egy, a karakterét ábrázoló vázlatot mutatott meg követőinek, melyből kiderül, hogy Dr. Bravestone-nak (és Spencernek?) fogják nevezni.

The Rock mellett a filmben még szerepelni fog Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas és Karen Gillan. A 2017. július 28-án bemutatni tervezett filmet Jake Kasdan rendezi meg, aki korábban inkább komédiákon dolgozott. többek között olyan filmeket dirigált, mint a Rossz tanár, a Narancsvidék vagy a Szexvideó. A film forgatókönyvét a Pop, csajok, satöbbit és a Con Airt is író Scott Rosenberg készítette. A sztori az 1995-ös filmnek alapul szolgáló Chris Van Allsburg-könyvre fog épülni, az operatőr pedig nem más, mint Pados Gyula.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #4
    Jó lesz.....
  • BrockSamson #3
    Folytataskent el tudom kepzelni, ha jopar evvel a klasszikus film utan jatszodik. Vegul is nem lattuk meg a dzsungel osszes veszelyes lenyet es veszelyet, es a jateknak alapveto tulajdonsaga, hogy mindig ujra feltunik. Inkabb ripacs Kevin Hart meg a Nick Jonas aggaszt, de meglatjuk, bar nem fuzok hozza sok remenyt, hogy kepes lesz hozni az eredeti hangulatat, valoszinuleg egy CGI orgia lesz.
  • Ender Wiggin #2
    Ez már tényleg a röhej kategória ebben a kétségbeesett reboot, remake, folytatás megszállottságban.
  • Bulics #1
    Minek? MINEK???