Szekeres Viktor

Elsőre csúnya bukta a TV2 több százmilliós valóságshow-ja

A TV2-nek elsőre nem jött össze a Star Academy.

Az RTL Klub szombat este poros filmmel verte meg a TV2 rengeteg pénzbe kerülő, licencelt valóságshow-ját, a Star Academy-t. A Lindsay Lohan főszereplésével készített Apád-anyád idejöjjön! a 18-49-es korosztály körében 16,6 százalékos közönségarányt produkált, míg konkurens reality csak 13,9%-osat. Ez azt is jelentette, hogy szombaton, főműsoridőben 5,4 százalék volt a különbség a kereskedelmi célcsoportban az RTL Klub javára. Szombaton az RTLII-n indult el az új Való Világ-szezon is, a ValóVilág powered by Big Brother, mely 8,8 százalékos közönségaránnyal kezdett.

Teljes lakosságban már jobban mutatnak a TV2 adatai, azonban még a Star Academy vasárnapi adása is csak 693 ezer nézőt érdekelt, ami ugyan 17,8%-os SHR-t jelent, de összességében elég közepes eredménynek számít. Ez ellen is filmet adott az RTL Klub, azonban a Szemfényvesztőknek már nem sikerült a bravúr, teljes lakosságban mindössze 446 ezer néző választotta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #5
    Ezen csodalkoznak??? Valo vilag loszar az egesz....
  • Cyberdog #4
    Csodálkozom, hogy ezt most nem legalább 20 millióan nézték. Benyomhattak volna ide is valami fals és hihetetlen adatot, mint az M1 hírcsatorna indulásakor. :)))
  • wraithLord #3
    Biztos az volt a probléma, hogy nem vagyunk még elég hülyék ahhoz, hogy élvezzük. Még dolgozni kell rajtunk egy kicsit. :D Fordított eset is lehetséges, de nem valószínű...
  • Paddy #2
    Nem is csodálom, amilyen "sztárokat" felvonultat a magyar "celeb élet". Több potenciál van a magyar youtuber videósokban, mint az ilyen-olyan elfingom magam énekes műsorokban+való világos agyhalottakban. Gondolom ezért a "produkcióért" is leesik a "sztároknak" fejenként pár hízott milliócska.
  • arty #1
    és ezt is mi, a pógárok fizetjük :(

    kösz, vajnabácsi :(