Szekeres Viktor

2016 a horror éve - újabb félelmetes film aratott nagy sikert

Az Amikor kialszik a fény bevételei is átlépték a 100 millió dollárt.

Az Amikor kialszik a fény (Lights Out) nemcsak Amerikában és idehaza nagy siker, hanem a világ többi részén is, a nemrég bemutatott horrorfilm bevételei a napokban lépték át a 100 millió dollárt világviszonylatban - hazájában a film 63, Amerikán kívül pedig 37 millió dollárnál tart, és minden bizonnyal még bőven fog gyarapodni az összbevétel. Ez már csak azért is nagy elismerés, mert a rendező egy elsőfilmes, David F. Sandberg volt, akinek mindössze 5 millió dollárból kellett összehoznia a filmet.

Sandberg legközelebb jövőre jelentkezik új filmmel, ami az Annabelle 2 lesz - ezt nehéz lesz nem sikerre vinnie, hiszen az első rész világszerte 256 millió dollárt termelt. Érdekesség, hogy mindkét említett filmnek James Wan volt a producere, miképp az idei év nagy horrordurranásának, a 318 millió dollárig jutó Démonok között 2-nek is, sőt, ez utóbbit ő is rendezte.

Idén a fenti filmek mellett a Zátonyok között (The Shallows) Amerikában 54 millió dollárig jutott, A bűn éjszakája 3 80 millióig, és három elég olcsó alkotás (A fiú, A boszorkány, Az erdő) 25-35 millió dollárig,

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!