Szekeres Viktor

Valamiért középszerű rendezőt kapott az új Péntek 13

Vannak rendezők, akik esetében nem tudni, hogy miért kapnak ismét munkát.

Minden jel arra mutat, hogy a Paramount Pictures Breck Eisnert szeretné szerződtetni, hogy megrendezze a Péntek 13 (Friday The 13th) sorozat legújabb epizódját. A választás nem igazán érthető, hiszen a rendező eddig nem lehet túlságosan büszke filmjeire, 14 év alatt három munkája került mozikban bemutatásra, de mind a Szahara, mind A tébolyultak, mind pedig Az utolsó boszorkányvadász elég középszerűre sikeredett, még talán a Gondolatbűnök című tévéfilmje volt rendezásei közül a leginkább elfogadható.

A horrorsorozat új epizódja kapcsán az a hír járja, hogy Jason Vorhees karaktere teljesen új háttérsztorit, illetve eredettörténetet kapna. Ez azt jelentené többek között, hogy a régi sorozatban többször emlegetett apja, Elias is megjelenne, valamint jobban megismerhetnénk az anyját is, Pamelát, aki az első Péntek 13-film gyilkosa volt, mely információval annak idején nem volt tisztában Drew Barrymore karaktere, Casey az első Sikoly-filmben.

A fenti információkat egyébként Bradley Fuller osztotta meg a gyártó, a Platinum Dunes részéről - 2009-ben ők feleltek a legutóbbi rebootért is. A filmről még azt tudni, hogy 2017-ben kerülhet bemutatásra (jó eséllyel október 13-án, mert egyébként csak január pénteke esik 13-ára) az amerikai mozikban, valamint hogy Aaron Guzikowski írja a forgatókönyvet, akinek munkái között olyan szkripteket találhatunk, mint a Csempészek (Contraband) és a Fogságban (Prisoners).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • NEXUS6 #4
  Vörös hajnal megvolt?
  Csárli Sín, Petrik Szvézi egyik első filmje, zseniális!
  XD

  Ez az új film nem lehetne egyből alámondásos, de király lenne.
 • Zombee #3
  Nem azért, de a többi Péntek 13-at sem nagynevű rendezők készítették. A nevüket valószínűleg senki se tudná, a filmjeiket viszont néztük, mindegyikük VHS-veterán, a Trolltól a Vörös Skorpióig rendeztek azok mindent. :)
 • NEXUS6 #2
  A Sárknádó 5-öt se Spielberg rendezi, ahogy tudom.
  XD
 • laci0604 #1
  Akkor pont illeni fog a középszerű rendeznivaló filmhez.