Szekeres Viktor

Új celebes valóságshow-t indít az RTL Klub

Az RTL Klub most egy izraeli formátumra csapott le.

Az RTL Klub augusztus 29-én egy új celebes valóságshow-t indít, melyet minden hétköznap lehet majd látni Sebestyén Balázs műsorvezetésével. Az izraeli Power Couples licencére épülő Nyerő párosban nyolc pár költözik be majd egy villába, hogy egymással versengjenek kieséses rendszerben, hogy a végén egy maradjon, aki elviszi az addig összeszedett pénzösszeget.

A Nyerő páros alapvetően egy game show, ami kihívásokból áll, egy férfi kihívásból, egy női kihívásból és egy közös feladatból. A nők és férfiak kihívása során a pároknak csak az egyik tagja játszik, a másik pedig úgynevezett befektetőként arra fogad, hogy párjának sikerül-e teljesítenie a kihívást. A csavar a műsorban, hogy a sztárok a kihívás végéig nem fogják tudni, hogy párjuk mekkora összeget fektetett be.

A Nyerő párosban résztvevő nyolc sztár pár: Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint Király Péter és Kovács Dóra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!