Szekeres Viktor

Folytatódik a Wayward Pines

Magyarországra augusztusban érkezik a Wayward Pines második évada.

Itthon is folytatja a FOX a Wayward Pines-t. A többek között M. Night Shyamalan nevével fémjelzett alkotás második évados szereplői között ott van Jason Patric, a kétszeresen Oscar-díjra jelölt Djimon Hounsou, valamint az Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt Hope Davis is visszatér. A tízrészes második évad a korábbi megdöbbentő események után folytatódik, amikor Wayward Pines lakói az első generáció könyörtelen uralma ellen küzdenek.


Az új főhős, a Jason Patric által alakított Dr. Theo Yedlin (Jason Patric), a város egyik új lakója felébred a hibernálásból és egy lázadás közepében találja magát, miközben igyekszik megérteni Wayward Pines valódi lényegét, és megőrizni a veszélybe sodort emberi faj túlélését. A 2. évada augusztus 29-től hétfőnként 21 órakor látható a FOX-on.

Az új szereplők mellett természetesen nagyon sok visszatérnek a régi arcok közül - ki hosszabb, ki rövidebb időre: Carla Gugino (Kate), Melissa Leo (Pam), Charlie Tahan (Ben), Terrence Howard (Pope), Toby Jones (Pilcher), Shannyn Sossamon (Theresa), Tom Stevens (Jason) és Tim Griffin (Adam).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!