Szekeres Viktor

Magyarországon világpremiert kap az új Star Trek-tévésorozat

Itthon Amerikával egy időben láthatjuk az új Star Trek-szériát.

Nem kell várnunk holmi magyarországi tévés premierre az új Star Trek-tévésorozat esetében, hiszen a Netflix bejelentette, hogy megvásárolta a CBS All Access szériájának nemzetközi forgalmazási jogait, ami egyben azt is jelenti, hogy az egyelőre cím nélküli sorozat itthon is a stream szolgáltató kínálatában fog debütálni. A hírben pedig az a legjobb, hogy erre a premierre már azonnal az amerikai bemutatót követően sor fog kerülni, még 24 órát sem kell várni rá.

Az új sorozat forgatása ősszel fog kezdődni Toronto városában, Kanadában, és a showrunner Bryan Fuller stábjához csatlakozott Gene Roddenberry fia, Eugene Wesley “Rod" Roddenberry Jr. executive producerként, s mellé egy másik nem író executive producer is érkezett: Trevor Roth, aki a Roddenberry Entertainment egyik vezetője. Íróként lesz a stáb tagja Nicholas Meyer, pár Star Trek-mozifilm szkriptjét jegyezte. A stáb további összetétele még nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #5
    Csak igy tovabb....
  • jkedzs #4
    reméljük ezek side karakterek lesznek, azok, akiket a rosszfiúk mindig kinyírnak, amikor first contact van egy idegen bolygón, és amikor a helyieknek nem tetszik a megértő föderáció...
    természetesen a jónő lezbikusokat támogatom. :p
  • Acusio #3
    " unlike previous Star Trek series, this one would feature LGBTQ characters"

    Csodálatos...
  • Kikikirly1991 #2
    Yepp.
  • jkedzs #1
    torrenten meg végképp.