Szekeres Viktor

Ma kezdődik az Állítólag utolsó szezonja

Végre hozzánk is elértek a Mythbusters utolsó részei.

Össze lehet horpasztani egy roppant méretű vasúti tartálykocsit vákuum gerjesztésével? Vajon ki lehet lőni a garnélarákot légi ágyúból felhőliszten, tojászáporon, morzsatölteten és egy tűzlabdán keresztül úgy, hogy tökéletesen ropogósan és megfelelő hőmérsékleten érkezzen a tányérra? Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatunk az Állítólag... (Mythbusters) utolsó, tizenhatodik szezonjában, mely a mai napon, azaz július ötödikén kerül bemutatásra a Discoveryn. A 22 órakor kezdődő évadnyitót Jamie Hyneman és Adam Savage egy katapult építésével, és kedvenc műszaki csodaszerük, a szigetelőszalag sajátos felhasználásával alapozzák meg.

Savage és Hyneman munkakapcsolata a Mythbusters megszüntetését követően sem szakadt meg, hiszen a duó executive producerként egy tévésorozat tervén dolgozott. A széria története a Mythbusters-duó valós életbeli tapasztalatait használta volna fel, s benne a CIA két hollywoodi különleges effektekkel foglalkozó szakembert alkalmazna, hogy mindenféle lehetetlen küldetéseket oldjon meg segítségükkel. Sajnos ebből a projektből azonban nem lett semmi, ugyanis a Lilla és Nora Zuckerman által írt pilotforgatókönyvből a CBS csatorna már nem rendelt be forgatásra pilotot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Nem tudom, miért nem Jamie-vel készült képet raktatok be. Vagy nem tűnt fel, hogy a bal oldali faszi az csak az egyik epizód (a robbanó szeszfőzde) szagértője?
  • NEXUS6 #1
    Állítólag az utolsó!
    XD