Szekeres Viktor

Elhunyt a mozis Star Trek-sorozat egyik főszereplője

Fiatalon elhunyt Anton Yelchin.

27 éves korában a saját autója által okozott furcsa balesetben életét vesztette Anton Yelchin, akit sokan az újkori mozis Star Trek-sorozat Csekovjaként ismerhettek. Az orosz származás Yelchint, amellett, hogy láthattuk őt a Star Trek-filmekben, sok más szerepből is ismerhettük, bár igazán azok kedvelhették meg őt, akik néznek független filmeket is. 11 évesen került be a sóbizniszbe egy Vészhelyzet-vendégszereppel, s az első kiugrási lehetőségére is a tévében került sor, a Huff egyik állandó szereplője volt. Később, a Terminátor - Megváltásban ő volt Kyle Reese, de szerepelt A hódkórosban, a Frászkarikában, az Odd Thomas - A halottlátóban, és legutóbb a Zöld szobában.

Yelchin több bemutatásra váró filmet is forgatott a halála előtt. Ezek közül először a Star Trek: Mindenen túl kerül bemutatásra, de Peter Dinklage társaságában ő lesz a főszereplője a Rememory című memóriarögzítős scifinek, a We Don't Belong Here című családi drámának, a Porto című romantikus filmnek, valamint a Thoroughbred című thrillernek is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dartois83 #4
    Sajnálom én is, csak a Star Trek Csekovjaként ismertem és szimpatikus volt, ugyanúgy, mint az eredeti Star Trek karakterét játszó színész is.
  • yamato41 #3
    Mekkora egy lúzer szerencsétlen.
    1. Van egy tehetséges, vagy annak mondott színész, akinek beindult a karrierje, keresi a pénzt dögivel.
    2. Vesz egy drága házat puccos környéken, aminek a bejára egykib*szott meredek feljáró.
    3. Vesz egy puccos drága autót, ami gyártási hibás, elb*szott.
    4. Saját elb*szott autója nyomja oda elb*szott házának kapujához, amibe belehal.
    Csóringer...
  • Ender Wiggin #2
    A PARK állásból magától üresbe ugró váltó miatt 2015 óta visszahívás alatt van a Jeep Grand Cherokee...
    Én is szerettem a filmjeit (kivéve a ST-ket, de az nem az ő hibája volt).
  • nkmedve #1
    Szomorú és sokkoló, nálam a saját generációja egyik kedvence volt. Számomra a legemlékezetesebb szerepe talán a Hearts in Atlantis-ban volt, ahol Anthony Hopkins mellett játszott, de összességében minden filmben jó volt amit láttam vele..