Szekeres Viktor

A Habcsókember is benne van a Szellemirtók új előzeteseiben

A tévében is teljes erővel dübörög a Szellemirtók kampánya.

Sok régi klasszikus folytatását, illetve rebootját várják, illetve várták nagyon a rajongók, jó pár efféle filmes franchise feltámasztása aratott nagy sikert, azonban a Szellemirtók esetében már jó előre sokan negatívan álltak hozzá a projekthez - akinek kicsit is rálátása van a netes klikkelők és kommentelők egy bizonyos hányadának gondolkodásmódjára, az persze pontosan tudta, hogy ennek mi az oka - természetesen nem a Szellemirtók-filmek érinthetetlensége.


Éppen ezért lesz nagyon érdekes látni, hogy az Amerikában július 15-én, itthon pedig 28-án bemutatásra kerülő folytatás, melyben az eredeti alkotások főszereplői is feltűnnek, hogy fog szerepelni a mozis jegypénztáraknál, hiszen többek között ki fog derülni, hogy vajon a netes véleménynyilvánítástól tartózkodó nézők véleménye mennyire vág egybe a vagdalkozókéval. A mellékelt 3 tévés promó mindenesetre azt jelzi, hogy a Sony bízik abban, hogy meg tudja győzni a tévénézőket.





Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    A Sony elkölt párszázmilliót a péniszirigy-projekt promójára, amivel eleve sírba küldi a bevételt...
  • ostoros #5
    Rátapintottál a lényegre. Itt férfiakat játszó nőkről van szó. Nem ám újragondolják az egészet, esetleg folytatnák a sztorit női szereplőkkel, az eredeti csapat halála után, nem, hanem ugyanazt a négy karaktert játsszák el nőkkel.
    Hát ez valami szánalmas.
  • Zoliz #4
    Nem szinészek. Rusnya nők, akik többségének sem a részecskegyórsitóhoz sem a humorhoz nem lehet fogalmuk, úgymint Bill Murraynak vagy Dan Aykroydnak volt. Nyugodtan lehet cáfolni vagy szalmabáb érvelni sokaknak emiatt nem tetszik ez a szép (dagadt lányos) új világ. A férfiakat játszó hiteltelen nők nem éppen szórakoztatóak.
    Utoljára szerkesztette: Zoliz, 2016.06.17. 17:43:07
  • Zoliz #3
    Feminista propagandaszar.
  • Dagohun74 #2
    Kösz, de kösz nem. Nem győzött meg most se.
  • Zombee #1
    Na, mi az oka a negatív hozzáállásnak? Azonkívül, hogy a színészek szörnyű ripacsok, a csilivili CGI pedig mentes mindenféle kellemes hangulattól.