Szekeres Viktor

Mel Gibson a Passió 2-n dolgozik

Meglepő folytatásfilmen dolgozik Mel Gibson.

A The Hollywood Reporter arról értesült, hogy Mel Gibson elkezdett legnagyobb sikerű filmje, a Passió (Passion of the Christ) második részén dolgozni, s a szkript fejlesztése érdekében még a Rettenthetetlen forgatókönyvírójával, Randall Wallace-szal is összeállt. A Passió 2 története (természetesen) Jézus feltámadásának krónikája lenne a keresztre-feszítését követően.

A Jim Caviezel főszereplésével készített első rész döbbenetesen nagy sikernek bizonyult 2004-ben, világszerte több, mint 611 millió dollár bevételt termelt, ebből csak Amerikára jutott 370 millió, amivel a film máig minden idők legsikeresebb R-korhatáros filmje - ezt a címet veszélyeztette idén a végül 363 millió dollárig jutó Deadpool. A Passiót anno egyébként 3 Oscar-díjra is jelölték, a zene, a smink, valamint a fényképezés kategóriákban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #9
    Bullshit.
  • gombabácsi #4
    hát én szívesen látnék materialista filmeket is. pl lehetne egy olyan hogy "A Véletlenisten hívei" (mivel a véletlen a materialista vallás egyik istene)

    na persze mivel az materialisták többsége (is) vakon hisz a vallásában, ezért ilyen filmek nem fognak készülni sajnos, hiszen azzal lelepleznék azt hogy a materializmus nem a logika és az értelem letéteményese, hanem ugyanolyan zavaros, okkult vallás mint a legtöbb másik vallás :)
  • Szefmester #3
    A zombijézus visszatér: agyzabálók 3. :D
  • gombabácsi #2
    még nem láttam az elsőt, de mondjuk akár egy 3. is lehetne: jézus visszajövetele. elég brutális ahogy pl a jelenések könyvében ez le van írva. marha látványos és drámai filmet lehetne belőle csinálni.