Szekeres Viktor

Jön a Sicario folytatás

A tavalyi év egyik legjobb filmje második részt fog kapni.

2015-ben nem sok jobb filmet láthattunk a moziban a Sicarionál, de bármennyire is remekül sikerült Dennis Villeneuve rendezése, nem sokan gondoltak arra, hogy mindenképp látni akarnának belőle egy második részt is. Nos, valaki így gondolhatta, hiszen már korábban, a premier előtt is felröppent a pletyka, hogy lesz Sicario 2, de most, hogy a Deadline úgy értesült, hogy rendezője is van a projektnek, akár biztosra is vehetjük.

A lap infói szerint a Sicario második részének a címe Soldado lenne, a rendező pedig az a Stefano Solima lesz, aki olasz, és ő rendezte az A.C.A.B. - Minden zsaru rohadékot, valamint a Gomorrát. A Soldadóra a színészek közül visszatérne Benecio Del Toro. A forgatás a tervek szerint valamikor ősszel kezdődne el. A tavaly ősszel bemutatott első rész egyébként 30 millió dollárból készült, és Amerikában 47, a világ többi részén pedig 37 millió dollár bevételt termelt, valamint három Oscar-jelölést is bezsebelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Ja, hát unalmas és valószínűtlen film volt, és Emily Blunt rohadt idegesítő, bármiben is játszik... Ez van.
  • DantszEE #2
    Én szeretem Bluntot, de a filmet piszkosul untam. Pedig a nyitány ígéretes volt.
  • HussarF #1
    Nekem is rohadtul bejött a film, de engem meglepett, hogy elég vegyesek a vélemények róla, sokan vontatottnak tartották, meg sokan panaszkodtak, hogy Emily Blunt milyen idegesítő volt benne (nem mintha nem az lett volna a szerepe)