Szekeres Viktor

Ész nélkül reklámozzák a Tini nindzsa teknőcök 2-t - itt az új trailer

Már a negyedik hosszú előzetes érkezik a TMNT2-höz.

Nagyon, nagyon erős kampányt folytat a Paramount, hogy meggyőzze a népet arról, hogy a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) kihagyhatatlan lesz. Az előzetesek zöme valóban elég jól sikerült, kérdés, hogy az első részben csalódókat mennyire győzik meg arról, hogy a folytatás valóban több lesz, mint felejthető semmiség.


Az mindenesetre ebben a meggyőzésben sokat segítheti, hogy a második részben több ismert TMNT-s karakter is feltűnik, többek között Casey Jones (Stephen Amell), valamint Bebop és Rocksteady is bevetésre kész. A TMNT 2 Amerikában június harmadikán fog bemutatásra kerülni, és a négy főszereplőn kívül Megan Fox és Will Arnett, valamint William Fichtner is vissza fog térni benne, és láthatjuk ismét Shreddert is, azonban már más fogja játszani. Míg az első ("újkori") filmben epizódban Tohoru Maszamune "alakíthatta" a fő rosszfiút, Zúzót, addig a folytatásban már Brian Tee rosszalkodhat. Itthon június 30-tól láthatjuk egyébként a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #2
    Az előző rész sem volt rossz, eget verően nagy eltérést nem láttam a képregények és a régi rajzfilmsorozat között. A második rész alapban várós lesz.:)
  • Zombee #1
    Krang is benne lesz.