Szekeres Viktor

A TV2 újabb menő tévésorozatot vett

A Tyrant - A vér kötelez jó sorozatnak ígérkezik, kár, hogy a TV2 eldugja.

Országos sorozatpremierrel erősíti kínálatát a PRO4. Május 19-től minden csütörtökön 22 órakor a Tyrant - A vér kötelez amerikai dráma epizódjait követhetik a nézők - még akkor is, ha a premierről a pár perce kiadott sajtóközlemény akciósorozatként emlékezik meg. Az Amerikában 2 éve indult sorozat, mely idén értelemszerűen harmadik szezonjába lép, azért érdemel kiemelt figyelmet , mert a készítők között ott van Gideon Raff és Howard Gordon, akik a Homeland létrehozásában is segédkeztek. A két sorozat között a közös pontot a Közel-Kelettel kapcsolatos tematika jelentheti (ez nem csoda, hiszen Raff izraeli), azonban míg a Homeland a terrorizmussal foglalkozott, addig a Tyrant egy családtörténet.


Az Adam Rayner, Fares Fares, Jennifer Finnigan, Jordana Spiro, Justin Kirk és Moran Atias főszereplésével készült sorozat 10 részes első szezonjának fő történetszála egy amerikai család visszatérése a Közel-Keletre lesz, a főhőse pedig ennek a családnak a feje, aki 20 évvel a pilot történései előtt száműzve lett a szóban forgó országból, édesapja, a diktátor által. A visszatérés apropója egy családi esküvő lesz, és a főhőst amerikai családja is elkíséri. A kulturális különbségek pedig azonnal kiütköznek.

Érdekesség, hogy míg a Tyrant első évadának forgatásai Marokkóban, Izraelben és Törökországban zajlottak, addig a második és harmadik évadot már Budapesten rögzítették az alkotók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!