Szekeres Viktor

A TV2 a celebekben hisz

A férfiak úgy táncolnak, ahogy a nők fütyülnek a TV2 ma induló műsorában.

Új vetélkedőt indít ma a TV2, melyet a csatorna sajtóközleménye inkább showműsorként emleget. A lényegen persze a titulus mit sem változtat, a Drágám, add az életed! május 2-tól minden hétköznap este, 19:20-tól lesz látható a csatornán Ábel Anita és Majka műsorvezetésével, s benne heti egymillió forintért küzdenek a sztárpárok, ahol a nők licitálnak párjuk teljesítményére.

A formátum a közlemény szerint már számos országban nagy sikert aratott. A játék során a nők különböző feladatokban vállalásokat tesznek a párjuk nevében. Amelyik párosé a legmerészebb licit, annak a férfi tagja végre kell hajtsa a kitűzött feladatot. Lesz olyan versenyszám, amihez ügyesség kell, máshoz erő, de van, hogy szimplán csak szerencse. Ha a férfi teljesíti a kitűzött célt, pontokat gyűjt, ha nem, pontjai szétosztódnak a másik három páros között.

Az első adáshéten Verebes Linda és Pindroch Csaba, Tölgyesi-Khell Cynthia és Hujber Ferenc, Kökény Aranka és Kökény Attila, valamint Keleti Andrea és Kovács Zoltán versengenek egymással.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #1
    Már ott bukik a sokadik TV2-es stratégia, hogy kikről hiszik azt, hogy celebek ... mármint érdeklődési szempontból ... komolyan, kíváncsi valaki a Hujbertre, meg a hasonlókra? Vagy a TV2-nek már tényleg csak a parasztok maradtak? :)

    Nem csoda, hogy megint gyerekekkel próbálkoznak a másik műsorban ... értelmes, felnőtt embereket nem tudnak odacsábíatni :D