Szekeres Viktor

Alakul A holnap határa 2

Már írója is van a második Edge of Tomorrow-filmnek.

A Deadline értesülései szerint egyre jobban áll A holnap határa (Edge of Tomorrow) második részének szénája, ugyanis Joe Shrapnel és Anna Waterhouse személyében szerződtették a forgatókönyvírókat a projekthez - őket eddig a Frankie és Alice íróiként ismerhettük, de idén mutatják be új mozifilmjüket, a Jesse Owensről szóló Race-t. A folytatás kapcsán korábban egyes sajtótermékek Christopher McQuarrie-t emlegették rendezőként, de McQuarrie Twitteren jelezte, hogy erről szó sincs, a film továbbra is Doug Limané marad - ő továbbra is csak producerként vesz részt a projektben.

A tervezett második részre mind Tom Cruise, mind Emily Blunt visszatérne, de arról egyelőre fogalmunk sincs, hogy miképp tervezik tovább vinni a történetet. E kapcsán McQuarrie azt még elmondta, hogy a következő Mission: Impossible-filmet megbeszélendő részt vett egy vacsorán Tom Cruise-szal, aki említette neki, hogy van egy ötlete egy Edge-folytatáshoz, de ő leintette, hogy ez rohadtul nem érdekli. Cruise ettől még előadta, hogy miről szólna a film, és a pitch végén McQuarrie szomorúan kérdezte tőle, hogy "Ezt most miért csináltad?" - utalva arra, hogy kötelezőnek érezte megvalósítani Cruise tervét, ami pedig egy újabb, igen kemény forgatási időszakot jelent így számára.

204-ben A holnap határa (Edge of Tomorrow) ugyan a kezdetekben nem szerepelt túl jól az amerikai mozikban, de idővel felfedezte a közönség, nemzetközileg pedig már a kezdetektől fogva sikeresnek volt mondható a 178 millió dollárból készített film, mely összességében Amerikában 100 millió dollár bevételt termelt, a világ többi részén pedig 269 millióra volt jó. Persze a második részes tervekhez kellett az is, hogy mind a nézői, mind a kritikusi fogadtatás remek volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • grobs #3
    A filmben ha jól emlékszem a földi "agyat" győzték le, a regényben azt sem, csak kilépett a loop-ból. A regényt lehetett volna folytatni, mert ott a mutált tengeri csillagok csak terraformálnak, az idegenek nem jelennek meg. A filmet szerintem nehezebb, mert a loop akkor szűnt csak meg amikor győztek.
  • Gauge #2
    Szerintem ez rossz ötlet. Félek, hogy az lesz, mint a Hegylakónál.... iszonyat jó első rész, a többi meg szenvedés. Ez a film így volt kerek, nem kell tovább cifrázni.
  • Ender Wiggin #1
    Nem győzték le az idegeneket? Vagy most Xenu lesz a főellenség?