Szekeres Viktor

Komolyan megsérült Az útvesztő 3 főszereplője a forgatáson

Dylan O’Brien komolyan megsérült Az útvesztő új epizódjának forgatásán.

Le kellett állítani a Az útvesztő: Halálkúra (The Maze Runner: The Death Cure) forgatását ugyanis a film főszereplője, Dylan O'Brien komoly sérülést szenvedett a munkálatok közepette. A 20th Century Fox közleménye szerint a kanadai forgatáson balesetet szenvedett színészt rögtön kórházba szállították megfigyelés és kezelés céljából. Bulvárértesülések szerint a forgatás közben a színészt egy autós kunszt közben érte a baleset, egy jármű elütötte, aminek következtében "súlyos sérüléseket" szenvedett, és több csontja is eltört. A forgatás csak O'Brien felépülését követően folytatódhat. Minden jel arra utal, hogy a színész tévésorozata, a Teen Wolf viszont nem fog késedelmeket szenvedni.

A Halálkúrát a tervek szerint február 17-én mutatják be. Az első résznek, Az útvesztőnek már az első része is nagy siker volt: Amerikában 102,4 millió dollár bevételt termelt, Amerikán kívül pedig 238,3 milliót, mindezt 34 milliós költségvetésből. A folytatás, Az útvesztő: Tűzpróba (Maze Runner: The Scorch Trials) bevételei Amerikában 82 millióra csökkentek, azonban a nemzetközi bevétel 230 millió dollárra nőtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mitrop #5
    Segítsetek. Nem értem.
    "Amerikán kívül pedig 238,3 milliót, mindezt 34 milliós költségvetésből. A folytatás, Az útvesztő: Tűzpróba (Maze Runner: The Scorch Trials) bevételei Amerikában 82 millióra csökkentek, azonban a nemzetközi bevétel 230 millió dollárra nőtt."
    Hogy nőtt a 230 millió a 238,3 millióhoz képest.
  • NEXUS6 #4
    Kéne már egy vámpíroszombi-tinihorroroséhezős-herripotteresgyűrűkúra képregényfilmet csinálni. Iszonyú kasszasiker lenne!

    Szerintem.
    XD
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2016.03.25. 00:24:54
  • zetortraktor #3
    A Végjáték nem fog folytatást kapni, de elolvashatod, iszonyat jók a könyvek.

    Egyébként az a magyar fordítás hibája, hogy Útvesztő a cím. Az eredetinek más a címe, így nem gond, hogy kijutnak.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2016.03.24. 13:30:28
  • Laza #2
    Ez a sorozat is ..... az első rész, még a címéhez hűen egy útvesztőben játszódott, ami még érdekes volt ... aztán a második résztől átment ugyanabba a tucatba, mint a másik 2-3 ilyen trilógia vacak ... megyünk ide oda, ellenállók leszünk, csatlakozunk hozzájuk, gondolom a harmadik részben meg majd odacsapnak a nagy kormány vagy bármilyen erőnek ... ue az éhezők viadala, a beavatott, stb ... a Végjáték első része is érdekesnek volt mondható, kíváncsi leszek, hogy mi lesz a további részekben, mert ugye annak is azzal lett vége, hogy a gyereke az aktuális rendszer ellen fordult ... vagy legalábbis az ellenség segítségére ment.
  • NEXUS6 #1
    Biztos eltévedt. XD