Szekeres Viktor

Megvan, ki lesz Vasököl, az új Marvel-sorozat főszereplője

Ismerős arc lesz Daniel Rand az Iron Fist-tévésorozatban.

Pár hete egy netes forrás említette meg abszolút megbízható forrásokra hivatkozva, hogy Finn Jones lesz az Iron Fist című Marvel-tévésorozat, s a napokban végre a Marvel Studios is megerősítette, hogy a Game of Thrones-ból is ismert színész kapta meg Daniel Rand karakterét a Netflixen bemutatásra kerülő szériában.


Mint ismeretes, a Netflix pár éve 4 önálló tévésorozatra szerződött le a Marvel tévés részlegével, valamint egy, a négy hőst összefogó minisorozatra. A Daredevil és a Jessica Jones már zajos siker mellett be is mutatkozhatott, s nemsokára Luke Cage kalandjait is láthatjuk, azonban a negyedik főhős, Iron Fist kalandjait még nem kezdték el forgatni. Mostantól viszont már nagyban folyik a casting, és nyáron minden bizonnyal elkezdődnek a munkálatok is.

A Marvel's Iron Fist vezető írója Scott Buck lesz, aki legutóbb a Dexter showrunnerjeként tevékenykedett. A történet szerint a széria főhőse pár éves vélt eltűnése után visszatér New York City-be, felveszi a harcot a várost mocsokba borító bűnözőkkel, s ebben bámulatos kung-fu tudása, valamint az segíti, hogy meg tudja idézni a Vas Ököl (Iron Fist) csodálatos erejét."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!