Szekeres Viktor

A Szemfényvesztők 2 új előzetese végleg eladja a filmet

Új előzetest kapott a Szemfényvesztők második része.

Hollywood sokadjára bizonyítja, hogy nagyon ért a filmes reklámok készítéséhez, legalábbis a Szemfényvesztők (Now You See Me) második részének igen spoileres előzetese nagyon meggyőzőre sikeredett, minden bizonnyal sok bizonytalan nézőt fog a jegyvásárlás irányába billenteni. A film amerikai premierjére június 10-én fog sor kerülni, a hazai bemutatóról egyelőre még nincs információ de valószínűsíthető, hogy június kilencedikén lesz.


Természetesen a legtöbb első részes szereplő (Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Dave Franco, Morgan Freeman, Michael Caine) visszatér a második részre, mindössze várandós Isla Fisher helyére szállt be Lizzy Caplan. És új szereplőként érkezik még melléjük Jay Chou és Daniel Radcliffe is. Rendezői fronton is történt csere: Louis Leterrier helyett Jon M. Chu dirigálhatja a produkciót, melynek szkriptjét Ed Solomon és Pete Chiarelli írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #2
    Na jó, de mi van, ha ő nem akar terhesen vállalni egy forgatást? Abszolút érthető lenne.
  • Ender Wiggin #1
    Azért, mert terhes, még nem kellett volna lecserélni. Kamera, ruhák, forgatőkönyv...simán el lehetett volna tűntetni vagy belevenni a történetbe...