Szekeres Viktor

Menekülnek a nézők az Egyiptom isteneiről

Ahogy arra számítani lehetett, a nézőknek sem jött be az idei év egyik gigabukása.

Reménykedett az ember a szörnyű előzetesek után, hogy valami élvezetes sül ki az Egyiptom isteneiből, de sajnos a film pont olyan lett, mint ahogy erre számítani lehetett. A kritikák zöme negatív lett (persze akadtak dicsértő vélemények is), a film gyenge bevételt hozott, és mostanra az is kiderült, hogy a filmre beülő nézők sem volt nagy véleménnyel a Gods of Egyptről.

A becslések szerint a film pénteken mindössze 1,34 millió dollárt hozott Amerikában, ami 72%-os csökkenést jelent, vagyis a nézők majd 3/4-e tűnt el az átlagosnak számító 50% helyett, ami azt jelenti, hogy a jegyet vásárlók nem nagyon ajánlották másnak a filmet (inkább lebeszélték őket róla), nem volt jó a szájhagyománya. Persze mindez nem meglepő, hiszen már a múlt hétvégi exit pollok szerint is kifejezetten lesújtó volt az amerikai nézők véleménye a filmről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tikal #22
    Biztos megrendelte valaki, nem?
  • ZaJanga #21
    #18, #19
    Azzal nincs gond, hogy v.kinek, kiknek nem tetszik és le is írják. Ez rendben van. Nem ez itt a gáz, hanem az hogy mindent megtesznek azért, hogy negatív kritikával illessék a filmet és teszik ezt 2-3 naponta.
    Mintha kötelező lenne.
    Ez itt az ami több mint furcsa.
    Még egyszer írom lassan XD: T-Ö-B-B_M-I-N-T_F-U-R-C-S-A
  • professional #20
    Gyerekek! Ez űbergagyi film volt! Mégegyszer mondom lassan! Ű-B-E-R-G-A-GY-I! Szenvedés volt még nézni is. Bár mondjuk nekem a Mad Max és az SW7 is az volt úgyhogy lehet dobálni a köveket! De ez mindent vitt!
  • Ender Wiggin #19
    Ha az SG-t külön fizetik, akkor az összes kritikust külön fizeti "valaki", ugye? Mert mindenhol lehúzták, a hétvégén az index-en is... Fizettek érte vagy sem, egyik vádra sem mondanám azt, hogy mondvacsinált vagy alaptalan. Viszont az ókori egyiptomiaknak semmi köze a mai arabokhoz, úgyhogy akár fehérbőrűűek is lehettek az isteneik.
  • ZaJanga #18
    Szánalmas ez az SG!
    Ez a harmadik vagy negyedik "fikázzuk az Egyiptom Isteneit" cikkük.
    Gyerekek.....ez már több mint furcsa.
    Most már azt is írjátok már meg ki pénzeli ezt az anti kampányt!? Vagy mit kaptok érte, hogy lehozzátok 2 naponta?!
    A cikkíróknak tapsvihar.
    Tényleg idáig süllyedtetek?
    Egyszer leírja a "kritikusotok", hogy neki nem tetszett. Okés. De ez a folyamatos véres kard hordozás már eléggé lealacsonyító számotokra.
  • cateran #17
    +1
    A cikkironak (pontosabban most mar cikkek, mert kb 3 naponta beboffent az oldal valamit) valamiert nagyon a bogyeben lehet valaki, aki a filmmel kapcsolatos (szinesz, rendezo, etc) mert azert annyira nem rossz, mint amennyire agonizal rajta...Nem hagy maradando nyomot, az tuti, de inkabb neznem meg ezt meg 1x, mint az uj SW-t....de inkabb egyiket se, soha tobbe...
  • Sordoran #16
    Első trailert látva is tudtam, nem lesz egy nagy durranás, és nem voltak nagy elvárásaim egyáltalán. Ugyanakkor a kritikák kissé túl erősek, ugyanúgy egyszer nézhetős popcorn mozi volt, nem érzem kidobott időnek. Bosszúállókat is egyszer láttam, és azokat se tervezem újra nézni, szóval mivel jobbak ennél? Passz. Talán nem én vagyok a célcsoport annak se, de kissé erős az év legrosszabb filmje kifejezés, hozta az elvártat. (vagy csak nálam volt olyan alacsonyan a léc, hogy megbírta ugrani)
  • Tikal #15
    Már a trailerben látszik a CGI minőség :DDD
  • tibisan #14
    nézd már meg a filmet ..kreol és fekete színész is játszik benne
  • pixx #13
    Szerintem jó film volt, nyilván nem egy Gyűrűk Ura, de pont olyan minőségű, mint mondjuk, mint a Bosszúállók, szórakoztató.